Fede Alvarez en Sam Raimi werken aan vervolg op 'Don't Breathe'

Fede Alvarez en Sam Raimi werken aan vervolg op 'Don't Breathe'

Eerstgenoemde heeft tevens bevestigd dat zijn volgende film 'The Girl in the Spider's Web' wordt.

Liefhebbers van horror konden eind september smullen met de nieuwste film van Evil Dead-regisseur Fede Alvarez, Don't Breathe. Daarin zien we o.a. Stephen Lang en Jane Levy in de hoofdrollen. Niet alleen was de film een grandioos kassucces (met een budgetje van 10 miljoen dollar is er tot dusver zo'n 150 miljoen dollar geïncasseerd), ook qua berichtgevingen doet Don't Breathe het uitstekend. Dit geldt voor zowel het publiek als de critici.

Mensen die de horror hebben gezien en wensten dat de show langer duurde, hebben geluk. In gesprek met ComingSoon onthulde Alvarez dat hij naast het regisseren van The Girl with the Dragon Tattoo-vervolg The Girl in the Spider's Web ook aan een hervatting werkt van Don't Breathe. Producent/regisseur Sam Raimi was aanwezig toen het nieuwtje aangekondigd werd en hij voegde daaraan toe dat ze buitengewone ideeën hebben. Branie of niet, het belooft in ieder geval wat.

Alvarez zei nog niet begonnen te zijn met het schrijven, wel dat het vermoedelijk binnenkort gaat gebeuren. Mocht de schrijvende regisseur tevreden zijn met z'n nieuwste creatie, dan ziet hij zichzelf weer graag terug in de regiestoel. Één ding onthulde hij wel: Stephen Lang zal - mits alles op rolletjes verloopt - terugkeren.

In Don't Breathe speelt hij een blinde oorlogsveteraan, zopas in het bezit gekomen van een royale som geld. Rocky, Alex en Money - drie misdadigers die de kost verdienen met het beroven van huizen - zien in de oude man een makkelijk doelwit. Eenmaal binnen ontdekt het trio dat ze beter een andere carrière hadden kunnen kiezen, want hun prooi heeft geen interesse om de rol van slachtoffer op zich te nemen. Nee, deze man wil de jager zijn. Bekijk hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair