Officieel: David Leitch regisseert 'Deadpool 2'

Officieel: David Leitch regisseert 'Deadpool 2'

Deadpool 3 krijgt een andere regisseur.

The Hollywood Reporter / Heat Vision heeft bevestigd dat David Leitch (John Wick) de regisseur wordt van het vervolg op de succesvolle superheldenfilm Deadpool van eerder dit jaar. Hij is een overeenkomst met 20th Century Fox overeengekomen en volgt de een paar weken geleden vertrokken Tim Miller op.

Leitch was de duidelijke favoriet, maar ook namen als Ghost in the Shell-regisseur Rupert Sanders, The Cabin in the Woods-regisseur Drew Goddard en tv-regisseur Magnus Martens zouden in beeld zijn geweest. Fox zou ook op zoek zijn naar een regisseur die het derde deel in de reeks zou moeten gaan regisseren. De hiervoor genoemde namen staan hoogstwaarschijnlijk opnieuw op het lijstje.

Bekijk de afbeelding
In Deadpool 2 keert producent / hoofdrolspeler Ryan Reynolds terug als Wade Wilson / Deadpool en de personages Cable en Domino zouden hun intreden doen. Het derde deel gaat naar verluidt X-Force introduceren.

De opnames voor Deadpool 2 staan gepland voor begin volgend jaar, zodat het R-rated eindproduct begin 2018 in de bioscoop kan verschijnen. Van regisseur Leitch verschijnt midden 2017 The Coldest City met Charlize Theron en hij staat in de boeken voor Cowboy Ninja Viking met Chris Pratt en de comicbook-verfilming Bloodshot.



NieuwsFilm

meest populair