Sony Pictures komt met een '21 Jump Street' spin-off met... vrouwen!

Hollywood anno 2016.

Uiteraard moeten actrices een gerespecteerde positie hebben in Hollywood en er zijn genoeg vrouwelijke regisseurs die een kans zouden moeten krijgen om een blockbuster te regisseren, maar Sony Pictures gaat zo op zijn eigen manier om met de - dus grotendeels terechte - "vrouwen-hype" in Hollywood. De studio ziet namelijk na een 'Ghostbusters met vrouwen' ook heil in een '21 Jump Street met vrouwen.' Er is al een regisseur aangetrokken.

De man Rodney Rothman, schrijver van 22 Jump Street, moet namelijk een spin-off gaan maken rond vrouwelijke "undercover-tieners." Mogelijk gaat de film draaien rond de 21 Jump Street-personages Fugazy en Jr. Jr., respectievelijk gespeeld door Dakota Johnson en Rye Rye. Al zou de film zich ook kunnen focussen op compleet nieuwe personages. In 2015 verscheen al het gerucht dat er een 'vrouwen spin-off' zou verschijnen.

Bekijk de afbeelding
De spin-off zou volgens Deadline gelijktijdig in ontwikkeling zijn met een vervolg op het in 2014 verschenen 22 Jump Street. Ondanks dat hoofdrolspeler Jonah Hill eerder aangaf dat het "onwaarschijnlijk" is dat de 21 Jump Street / Men in Black cross-over werkelijkheid wordt, meent Deadline dat MIB 23 nog steeds in ontwikkeling is bij Sony Pictures. Rothman is betrokken bij het script.



NieuwsFilm

meest populair