Vin Diesel teast 'Guardians of the Galaxy' spin-off 'Groot v Hulk'

Vin Diesel teast 'Guardians of the Galaxy' spin-off 'Groot v Hulk'

Na Infinty War een Groot/Rocket-film?

Screen Junkies sprak recent met Vin Diesel en in al zijn enthousiasme heeft hij iets losgelaten over de toekomst van zijn Guardians of the Galaxy-personage Groot. Want wanneer krijgen we hem weer te zien na het avontuur in Guardians of the Galaxy Vol. 2 en vermoedelijk Avengers: Infinity War?

De acteur uit onder meer Fast and Furious verwacht dat Groot en Rocket Raccoon een spin-off gaan krijgen. Hij zou zelfs al weten dat er moment komt dat zijn Groot het opneemt tegen Mark Ruffalo's Hulk.

"Ik denk dat als het aan James Gunn zou liggen, dan zou je een Groot en Rocket movie-film te zien krijgen na Infinity War. En ik denk dat die zeker mogelijk is. We zullen het zien. Ik weet dat je, ergens in het universum, een Groot en Hulk gevecht krijgt te zien. Schrijf het maar ergens op. Je krijgt de poster te zien: Hulk vs. Groot."

Ondertussen is bekend dat Diesel graag de wens van de gedachte uitspreekt en dingen nog wel eens rooskleuriger vertelt dan dat de werkelijkheid is. Laten we eerst maar uitkijken naar James Gunns Vol. 2 (2017), het optreden van de Guardians in Infinity War (2018) en mogelijk in de nog titelloze vierde Avengers-film in 2019.



NieuwsFilm

meest populair