Vulture en Iron Man in eerste trailer 'Spider-Man: Homecoming'!

Vulture en Iron Man in eerste trailer 'Spider-Man: Homecoming'!

En meer over de villain en het verhaal.

Gisteren zagen we al een snelle tease en hieronder zie je de volledige eerste trailers voor Sony Pictures en Marvel Studios' Spider-Man: Homecoming, geregisseerd door Cop Car-kopman Jon Watts.

Deze zesde Spider-Man film in 15 jaar volgt op de "trilogie" van Sam Raimi, met Tobey Maguire in de titelrol, en de twee The Amazing Spider-Man-films van Marc Webb, met Andrew Garfield als de rood-blauwe superheld. Marvel en Sony hebben er waarschijnlijk slim aan gedaan om de muurkruiper alvast een introductie te geven in Captain America: Civil War en het herkomstverhaal te laten voor wat het is.

Twee trailers!


Hieronder de Amerikaanse trailer, welke debuteerde tijdens Jimmy Kimmel Live. Verderop zie je ook de "internationale" / Nederlandse trailer.


Verhaal

In zijn eerste eigen avontuur keert Peter Parker terug naar Amerika na zijn spectaculaire uitstapje naar Duitsland in Civil War. Hoofdrolspeler Tom Holland (In the Heart of the Sea, Lo imposible) sprak met USA Today en volgens hem wordt de film niet echt een actiefilm, maar meer "een personage-gedreven film over een jongen die het moeilijk vindt om met meisjes te praten en het lastig vindt om de stad te redden." Holland zei ook dat we Parker fouten zien maken en hiervan leert. Tevens krijgen we (opnieuw) te zien hoeveel Tony Stark (Robert Downey Jr.) van "toeters en bellen" houdt, bijvoorbeeld de reeds onthulde web-wings.

De slechterik Vulture

In het artikel van USA Today wordt de slechterik van Michael Keaton omschreven als "een gemiddelde man met criminele neigingen en een slecht gevleugeld pak." Holland over de villain: "De eerste keer dat we Vulture zien is hij angstaanjagend. Het is als een horrorfilm: echt eng, erg indrukwekkend en choquerend." Regisseur Watts over hoe Vulture verschilt van andere MCU-slechteriken: "Het is grappig om te denken dat als Spider-Man gewoon een jongen is die een superheld wordt, er ook een groep gewone figuren is die de super-slechteriken worden."


In Homecoming zijn andere personages in handen van Jon Favreau (Happy Hogan), Bokeem Woodbine (Shocker), Marisa Tomei (Aunt May), Logan Marshall-Green (Phineas Mason / Tinkerer), Tony Revolori (Flash Thompson) en Zendaya (Michelle). De zestiende film in het Marvel Cinematic Universe en de vierde film in Phase III verschijnt op 6 juli 2017 in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen. Naar verluidt duikt Spidey ook op in Avengers: Infinity War en werkt Sony aan een soort Spider-Man spin-off universum.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair