Joe Manganiello: Opnames 'The Batman' volgend jaar van start

Joe Manganiello: Opnames 'The Batman' volgend jaar van start

De acteur voedt de geruchten nog maar eens.

Acteur Ben Affleck werkt al enige tijd samen met Geoff Johns aan het scenario van The Batman. Daarnaast vond Affleck onlangs al in acteur Joe Manganiello de persoon om schurk Deathstroke te spelen. Diezelfde Manganiello vertelde tijdens The Rich Eisen Show dat de opnames snel van start gaan.

"Ik speel 's werelds dodelijkste moordenaar, die ook maar één oog heeft. Het lijkt erop dat we op een zeker moment dit jaar gaan beginnen," aldus Manganiello. Die begindatum dit jaar lijkt niet heel waarschijnlijk, maar vermoedelijk bedoelt de acteur ook dat er snel acteurs en actrices voor de film gezocht worden. De opnames zouden dan in de eerste helft van het volgende jaar plaats kunnen vinden.

Dit past ook binnen een eerder verhaal over de mogelijke release van de film, die in de zomer van 2018 plaats zou vinden. The Batman zou de laatste verhalen in de loop van juni 2018 uitgebracht moeten worden. Daarmee hoeft de film niet direct te concurreren met Avengers: Infinity War, dat een maand eerder uitkomt, of met Ant-Man and the Wasp, dat een maand later gepland staat.

Mocht de film daadwerkelijk rond die maand in 2018 uitgebracht worden, dan lijkt het zeer waarschijnlijk dat de opnames begin 2017 van start gaan. Wanneer verwachten jullie dat de film uitgebracht wordt?



NieuwsFilm

meest populair