Stevige eerste trailer 'War for the Planet of the Apes!

Stevige eerste trailer 'War for the Planet of the Apes!

Het wordt Caesar vs. de Colonel van Woody Harrelson.

Nadat we in Rise of the Planet of the Apes (2011) zagen hoe de chimpansee Caesar zijn volledige zelfbewustzijn krijgt en in Dawn of the Planet of the Apes (2014) de kant kiest van zijn soortengenoten en het opneemt tegen de mensheid, start hij in het volgend jaar te verschijnen War for the Planet of the Apes een oorlog om uitroeiing te voorkomen. Hieronder zie je - na de eerdere teaser - de eerste afbeeldingen en de teaser trailer!


De onderstaande foto's verschenen op USA Today en regisseur Matt Reeves (Cloverfield) had ook iets over de menselijke "slechterik" te zeggen: "Deze Colonel is bereid grote stappen te ondernemen om een wereld te creëren waarin alles weer gemoedelijk verloopt. Maar het pad dat hij kiest is een ijzige."

Mo-cap acteur Andy Serkis voegt hieraan toe dat "de Colonel en Caesar uiteindelijk tegenover elkaar komen te staan, al is er, hoe bizar ook, een soort van wederzijds respect. Ze begrijpen elkaars conditie, verliezen en doel."

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In "War" staan Caesar en zijn soortgenoten voor een allesbepalend conflict met het menselijke leger, geleid door een meedogenloze kolonel. Na een enorme verliezen onder de apen worstelt Caesar met zijn duistere instincten. Hij start vervolgens zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Caesar en de kolonel komen oog in oog te staan tijdens een epische slag die de toekomst van hun soorten en de planeet bepaalt.

Bekijk de afbeelding
Opnieuw is er een compleet nieuwe menselijke cast. De vermoedelijk voornaamste menselijke personages in de film zijn Colonel (Woody Harrelson) en Preacher (Gabriel Chavarria). De belangrijkste apen zijn Cornelia (Judy Greer), Blue Eyes (Max Lloyd-Jones), ? (Steve Zahn) en uiteraard Caesar (Serkis). Vanaf 13 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair