Affleck over vooruitgang 'The Batman'

Affleck over vooruitgang 'The Batman'

Hij wil niet mikken op een bepaalde datum.

Batman v Superman: Dawn of Justice introduceerde afgelopen jaar Ben Afflecks Batman. Het personage bleek een van de best ontvangen onderdelen van de film van regisseur Zack Snyder en sindsdien kijken fans reikhalzend uit naar de beloofde solofilm voor het personage. Affleck, die het script schrijft en de film regisseert, gaf vandaag een kleine update.

Affleck zegt vooral zijn tijd te willen nemen met het project, om een zo goed mogelijke film af te leveren. "Ik geloof niet zo in het terugdraaien van projecten, om een bepaalde datum te halen. Ik geloof meer in het vinden van het goede verhaal, of het juiste idee, en dat je dan aan de slag gaat met de film."

En dat is precies wat Affleck nu doet. "Ik hoop dat 't gaat lukken en besteed er veel tijd aan. Maar ik werk ook aan andere projecten. Als ik het goede idee zou vinden, dan zou ik graag een geweldige Batman-film gaan maken." Het lijkt er daarmee op dat Affleck mogelijk niet gaat mikken op 2019, zoals Warner graag wil.

Vorige week bleek namelijk nog dat Warner Bros. zijn Justice League-vervolg uitstelde, om ruimte te maken voor Afflecks Batman-film. Mocht Affleck er genoeg vertrouwen in hebben, zal de film dan vermoedelijk in mei of juni 2019 uitkomen. In mei 2019 viert de Batman ook meteen zijn tachtigste verjaardag.

NieuwsFilm

meest populair