'Hobo with a Shotgun'-regisseur maakt thriller voor 20th Century Fox

'Hobo with a Shotgun'-regisseur maakt thriller voor 20th Century Fox

Gebaseerd op de één minuut durende horror short 'One Last Dive' die hij in 2013 maakte.

Jaren geleden sloeg hij de handen ineen met Rutger Hauer om exploitatiefilm Hobo with a Shotgun naar het witte doek te brengen, nu gaat Jason Eisener voor 20th Century Fox werken aan een thriller. Hij doet dat samen met Oddball Entertainment, opgericht door Wes Ball (The Maze Runner, The Scorch Trials).

De nieuwe thriller van Eisener is nog niet in het bezit van een titel. Variety meldt wel dat de film geïnspireerd is door een korte horrorfilm die de schrijver/regisseur in 2013 maakte: One Last Dive. Bekijk de short hieronder, die een minuut duurt, waarin een duiker twintig minuten de tijd heeft om een plaats delict onder water te onderzoeken.



Eisener plaatste pas geleden een punt achter zijn taken als second unit regisseur aan Death Note, die Adam Wingard voor Netflix maakt. Op zijn cv heeft Eisener ook twee segmenten staan die in horrorfilms The ABCs of Death en V/H/S/2 voorkomen. Het scenario van de ongetitelde thriller die hij voor Fox gaat schieten, wordt geschreven door Lewaa Nasserdeen (tv-serie The Goldbergs).

NieuwsFilm

meest populair