Affleck: Opnames 'The Batman' in lente 2017

Affleck: Opnames 'The Batman' in lente 2017

Alles ligt op schema volgens de acteur, die verder ingaat op zijn voorgangers.

Ondanks dat Ben Affleck eerder deze week nog liet weten geen fan te zijn van de trend binnen de filmindustrie om een project op te bouwen richting een bepaalde datum, laat hij nu weten dat hij nog altijd in de lente van 2017 van start wil met de opnames van zijn Batman-film.

Sterker nog, alles ligt op schema om dat gewoon mogelijk te maken. "We zitten op de goede weg daarmee en alles komt samen. We ronden nog steeds een script af. Ik kijk er heel erg naar uit." De acteur ging ook in op wat voor hem kwam en heeft alleen maar lof voor zijn voorgangers.

"Ik heb respect voor al die Batman-films. Christopher Nolan heeft ongelofelijk werk verricht, Christian Bale verrichtte geweldig werk, Tim Burton ook. Op een bepaald moment moet je echter vooruit kijken en geloven in je eigen visie en niet continu over je schouder kijken. Ik ga die film wel maken met een geweldige hoeveelheid respect voor mijn voorgangers."

In de film neemt Batman het op tegen Joe Manganiello's Deathstroke. Ook staan verschijningen van Jeremy Irons als Alfred en J.K. Simmons als Commissioner Gordon gepland. Affleck zal in de film de hoofdrol van Batman spelen en als regisseur aan het project werken. Geoff Johns, de CCO van DC Comics, zal het script mede schrijven.

Een releasedatum is er nog niet, maar naar verluidt komt de film in juni 2019 uit in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair