Adam Driver wilt helemaal geen trailer van Star Wars VIII

Adam Driver wilt helemaal geen trailer van Star Wars VIII

Hij zou het liefst hebben dat het allemaal een grote verrassing blijft.

Adam Driver, een van de slechteriken van Star Wars: The Force Awakens, waarin hij namelijk Kylo Ren speelde, hoopt dat Disney het aandurft om geen trailer vrij te geven van Star Wars: Episode VIII. Hij wilt zelfs dat er geen enkel beeld van vrijkomt, zodat de verrassing voor de fans des te groter is: ''Het zou zeker een gewaagde zet zijn, maar ik zou het geweldig vinden. Niemand zou er dan ook maar iets van gezien hebben en hoe minder mensen iets weten, hoe spannender de film uiteindelijk is!''

Er wordt op de dag van vandaag wel vaker geklaagd dat trailers te veel prijsgeven en dat ze meer dan eens al de beste momenten van de film laten zien. Helemaal geen trailer uitbrengen lijkt echter geen optie voor Disney. De eerste teaser van The Force Awakens kwam al een jaar voor de film zelf uit en voor Rogue One, die momenteel in de bioscopen draait, kwam die afgelopen april al uit. Veel weten we nog niet over het nieuwste Star Wars deel, wat deze keer door Rian Johnson wordt geregisseerd, maar de film komt dan ook pas volgend jaar december uit.

Voor die tijd zal Adam Driver nog eerst te zien zijn in Scorsese's nieuwste film, Silence, die we in februari 2017 in de bioscoop kunnen gaan zien.

NieuwsFilm

meest populair