Gerucht: Daniel Craig zorgt voor paniek rond 'Bond 25'

Gerucht: Daniel Craig zorgt voor paniek rond 'Bond 25'

MGM wil de film in 2018 uitbrengen.

Na de monsterscores van Skyfall (2012) en Spectre (2015) is MGM uiteraard op zoek naar een vervolg. Volgens The Mirror wil de studio Bond 25 uitbrengen in 2018, maar is er voorlopig nog geen overeenkomst met Daniel Craig. De Britse acteur zou voor een vierde keer moeten terugkeren in de titelrol.

Volgens The Mirror zou Craig al een jaar weinig tot niets meer van zich laten horen. De bobo's van MGM zouden hierdoor "in paniek" verkeren, aangezien ze al met de voorbereidingen bezig zijn om de film in oktober 2018 te laten verschijnen.

Eerdere geruchten deden doen vermoeden dat de acteur een bedrag van $150 miljoen aangeboden had gekregen voor nog twee optredens als 007. Volgens de bron zou Craig inderdaad een hogere beloning aangeboden hebben gekregen en is hem gevraagd naar zijn beschikbaarheid in 2017. Er is echter nog geen gesprek met Craig geweest.

Tevens hangt een samenwerking met Sony Pictures af van Craigs betrokkenheid bij Bond 25. Het contract tussen MGM en Sony is na Spectre afgelopen en Sony zou alleen willen co-financieren als Craig aanblijft.



NieuwsFilm

meest populair