Gerucht: Geen Spider-Man in 'Avengers: Infinity War', wel veel Guardians en Captain Marvel

Gerucht: Geen Spider-Man in 'Avengers: Infinity War', wel veel Guardians en Captain Marvel

En James Gunn ook als regisseur aangesteld?

Eind volgend jaar verenigt Zack Snyder in Justice League de DC-helden Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg en mogelijk zelfs Green Lantern en Shazam. Ondanks dat dit al heel indrukwekkend klinkt, weet Marvel Studios dit ruimschoots te overtreffen met hun derde officiële team-up Avengers: Infinity War. En nu lijkt ook Captain Marvel bevestigd. Spider-Man ontbreekt echter (nog).

James Gunn ook regisseur?


Maar als eerste een quote van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn. Tijdens een Periscope Q&A werd hem gevraagd of hij betrokken is bij Infinity War. Zijn antwoord was duidelijk: "Ja, ik ben betrokken bij Infinity War." Zou Gunn als derde regisseur zijn toegevoegd bij dit enorme project van 'The Russo Brothers?' Dit zou zomaar eens kunnen. De film wordt immers een enorme uitdaging, mede doordat deze back-to-back wordt opgenomen met het vierde deel, compleet met IMAX-camera's. Onderstaande speelt uiteraard ook een rol.

Geen Spider-Man?

Via de redelijk betrouwbare site moviecastingcall.org is een casting call opgedoken waaruit opgemaakt kan worden dat naast Captain Marvel (Brie Larson) ook de Guardians of the Galaxy-helden te zien zijn in Infinity War. Zelfs Karen Gillans Nebula lijkt een rol te krijgen.

Een ontbrekende naam is die van Spider-Man, het personage van Tom Holland. Het lijkt erop dat we hem pas in de vierde Avengers krijgen te zien. Het nog titelloze Avengers 4 verschijnt bijna exact een jaar na Inifinity War. Bekijk de volledige tekst van de casting call op de website van Movie Casting Call.

Uiteraard is nog niets van bovenstaande officieel bevestigd. De start van de opnames voor de derde Avengers-film zouden gepland staan voor volgende maand en de complete film verschijnt op 25 april 2018. Na Ant-Man and the Wasp (18 juli 2018), Captain Marvel (6 maart 2019) verschijnt deel 4, op 2 mei 2019.

NieuwsFilm

meest populair