Lex Luthor, Marthaaah en Queen Hippolyta in 'Justice League'

Lex Luthor, Marthaaah en Queen Hippolyta in 'Justice League'

Belangrijk deel van de JL-cast onthuld.

Nog dit jaar moet een eerste trailer voor Justice League verschijnen, alweer Zack Snyders derde film in het nog prille DC Extended Universe. Warner Bros. Pictures heeft alvast een groot deel van de cast bevestigd, inclusief de personages die ze spelen. Er zijn drie 'verrassingen.'

Nieuwe namen


De meest opvallende onthullingen zijn die van Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Diane Lane als Martha Kent en Connie Nielsen als Queen Hippolyta. De eerste twee zagen we eerder dit jaar al in Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice en Nielsen debuteert in het volgend jaar te verschijnen Wonder Woman van regisseur Patty Jenkins.

Bekende namen

De overige onthulde namen zijn redelijk voor de hand liggend of waren reeds bevestigd: Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Amy Adams als Lois Lane, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Momoa als Aquaman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth en J.K. Simmons als Commissioner Gordon.

Nog even niet onthuld

Er ontbreken nog wel een paar namen en personages. Zo wordt van Ciarán Hinds verwacht dat hij Steppenwolf speelt, dat Amber Heard te zien is als Mera en dat Kiersey Clemons in de schoenen stapt van Iris West.

Trailer komt er aan!

Justice League staat gepland voor 16 november 2017 en hieronder zie je nog even de Comic Con-beelden van ongeveer een half jaar geleden. Over een paar dagen hebben we de eerste officiële trailer.



NieuwsFilm

meest populair