Volledig geëvolueerde Wonder Woman in 'Justice League'

Volledig geëvolueerde Wonder Woman in 'Justice League'

Zack Snyder vertelt.

Dit jaar kunnen de fans van Wonder Woman hun lol op. Ze is namelijk twee keer te zien op het witte doek. Gal Gadots goddelijke personage beleeft eerst haar herkomstverhaal in Wonder Woman en daarna bundelt ze de krachten in Justice League.

In gesprek met USA Today sprak Wonder Woman-producent en Justice League-regisseur Zack Snyder kort over beide films. Tijdens haar eerste aanraking met de menselijke wereld ziet ze volgens Snyder dat "de mensheid niet altijd het meest vriendelijke en 'awesome' iets is. De mensen hebben hun momenten, maar zijn ook bruut. Om met die dichotomie af te rekenen, is wat we van haar te zien krijgen."

In Justice League zal Wonder Womans reis in de eerste film en de impact van Supermans dood in Batman v Superman: Dawn of Justice ertoe leiden dat ze de menselijke natuur compleet heeft omarmd, alsmede de gebreken die daarbij horen. "En in Justice League is ze volledig geëvolueerd tot iemand die de mensheid heeft omarmd, deels door Supermans opoffering. Ze is van 'oké, dit moet ik dus oppakken,'" aldus de verklarende Snyder.

Patty Jenkins' Wonder Woman moet vanaf 2 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair