Algemeen

Volledig geëvolueerde Wonder Woman in 'Justice League'

Zack Snyder vertelt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:23 in Algemeen
Dit jaar kunnen de fans van Wonder Woman hun lol op. Ze is namelijk twee keer te zien op het witte doek. Gal Gadots goddelijke personage beleeft eerst haar herkomstverhaal in Wonder Woman en daarna bundelt ze de krachten in Justice League.

In gesprek met USA Today sprak Wonder Woman-producent en Justice League-regisseur Zack Snyder kort over beide films. Tijdens haar eerste aanraking met de menselijke wereld ziet ze volgens Snyder dat "de mensheid niet altijd het meest vriendelijke en 'awesome' iets is. De mensen hebben hun momenten, maar zijn ook bruut. Om met die dichotomie af te rekenen, is wat we van haar te zien krijgen."

In Justice League zal Wonder Womans reis in de eerste film en de impact van Supermans dood in Batman v Superman: Dawn of Justice ertoe leiden dat ze de menselijke natuur compleet heeft omarmd, alsmede de gebreken die daarbij horen. "En in Justice League is ze volledig geëvolueerd tot iemand die de mensheid heeft omarmd, deels door Supermans opoffering. Ze is van 'oké, dit moet ik dus oppakken,'" aldus de verklarende Snyder.

Patty Jenkins' Wonder Woman moet vanaf 2 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik moest even opzoeken wat dichotomie betekent, had ik nog niet eerder van gehoord.

Dit is echt een hele gave foto! Ik wil nu wel eens een officiële trailer zien!
Wanneer zullen we die te zien krijgen? Zullen ze wachten tot ze de film structureel klaar hebben en kijken of er reshoots nodig zijn en daarna pas een trailer vrijgeven?
Of zullen ze wachten tot de VFX er goed genoeg uitzien voor een trailer.
Of zullen ze wachten tot Wonder Woman uit is?

Master Of Films

Avatar

Gezien Wonder Woman's achtergrond past het woord dichotomie heel goed bij haar. Mooie woorden van onze Zack.

ridjieddo

Avatar

Ben benieuwd welke nieuwe krachten ze heeft na haar evolutie.

Xenolicker

Avatar

Het zou een geruststellende gedachte moeten zijn dat we met Wonder Woman volledig aan ons trekken zullen komen en ze ons compleet zal omarmen - maar vreemd genoeg word ik er opgewonden van!

Xenolicker

Avatar

Het zou een geruststellende gedachte moeten zijn dat we met Wonder Woman volledig aan ons trekken zullen komen en ze ons compleet zal omarmen - maar vreemd genoeg word ik er opgewonden van!

Sunspot

Avatar

Vette foto

Mav Damian

Avatar

@Decepticon
Voorlopig ben ik nog blij dat ze nog geen trailer hebben getoont en dat ze niet zo veel vrijgegeven dan bij BvS Dawn of Justice.

nieuwslaatste nieuws

meest populair