Nicole Kidman wellicht in de 'Intouchables'-remake

Nicole Kidman wellicht in de 'Intouchables'-remake

Ook Amara Karan (The Night Of) speelt misschien naast Bryan Cranston en Kevin Hart.

Lion-actrice Nicole Kidman is volgens Deadline in gesprek met The Weinstein Company om een bijrol te spelen in de remake van Intouchables, een Franse drama/komedie uit 2011. De film van regisseursduo Olivier Nakache en Éric Toledano was zowel een financieel als een kritisch succes. Vorig jaar vernamen we dat Bryan Cranston en Kevin Hart de hoofdrollen op zich nemen. Respectievelijk geven ze de karakters leven die François Cluzet en Omar Sy in het origineel speelden.

Aristocraat Phillippe (Cranston) is de rijke eigenaar van een luxueus hotel. Omdat hij gehandicapt is heeft hij thuis hulp nodig. Zijn oog valt weldra op Driss (Hart), een man die aanvankelijk niets geeft om de baan, maar simpelweg op zoek is naar een handtekening voor zijn sociale uitkering. Verbaasd krijgt Driss van Phillippe de kans om voor hem te werken. Driss' methodes zijn eigenzinnig, maar brengen nochtans een glimlach op Phillippe's gezicht. Al snel worden de twee goede vrienden.

Als Kidman accepteert gaat ze Yvonne spelen, in de Franse versie gespeeld door Anne Le Ny. Yvonne is een assistent van Phillippe. Ook The Night Of-actrice Amara Karan voert gesprekken voor een bijrol, die van Maggie. Audrey Fleurot vervulde de rol in het origineel. De remake wordt geregisseerd door Neil Burger (The Illusionist, Divergent). Het scenario is afkomstig van Jon Hartmere.

NieuwsFilm

meest populair