Algemeen

Nicole Kidman wellicht in de 'Intouchables'-remake

Ook Amara Karan (The Night Of) speelt misschien naast Bryan Cranston en Kevin Hart.

door Rik Timmer om 11:13 in Algemeen
Lion-actrice Nicole Kidman is volgens Deadline in gesprek met The Weinstein Company om een bijrol te spelen in de remake van Intouchables, een Franse drama/komedie uit 2011. De film van regisseursduo Olivier Nakache en Éric Toledano was zowel een financieel als een kritisch succes. Vorig jaar vernamen we dat Bryan Cranston en Kevin Hart de hoofdrollen op zich nemen. Respectievelijk geven ze de karakters leven die François Cluzet en Omar Sy in het origineel speelden.

Aristocraat Phillippe (Cranston) is de rijke eigenaar van een luxueus hotel. Omdat hij gehandicapt is heeft hij thuis hulp nodig. Zijn oog valt weldra op Driss (Hart), een man die aanvankelijk niets geeft om de baan, maar simpelweg op zoek is naar een handtekening voor zijn sociale uitkering. Verbaasd krijgt Driss van Phillippe de kans om voor hem te werken. Driss' methodes zijn eigenzinnig, maar brengen nochtans een glimlach op Phillippe's gezicht. Al snel worden de twee goede vrienden.

Als Kidman accepteert gaat ze Yvonne spelen, in de Franse versie gespeeld door Anne Le Ny. Yvonne is een assistent van Phillippe. Ook The Night Of-actrice Amara Karan voert gesprekken voor een bijrol, die van Maggie. Audrey Fleurot vervulde de rol in het origineel. De remake wordt geregisseerd door Neil Burger (The Illusionist, Divergent). Het scenario is afkomstig van Jon Hartmere.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik ben benieuwd wat Kevin Hart brengt in deze film.
Ziet er imo uit als een interessante remake.
In ieder geval een goede match up met Cranston imo.

ridjieddo

Avatar

Vervang Kevin Hart met Mike Colter en Nicole Kidman met Emily Blunt en je hebt een prachtfilm in handen.

EntertainmentWatcher

Avatar

Het origineel kan nooit overtreffen worden, dat was een super film.

Dit is gedoemd te mislukken.

Jammer dat ze remake na remake na remake maken, wat een armoede zeg.

Decepticon

Avatar

Dit is geen armoede, dit is de luiheid van het gros van de Amerikanen die geen ondertiteling willen lezen.

Kwa humor zit het bij deze remake wel goed, ik vind het een goede match, Cranston heeft zijn sporen ook verdiend in veel sitcoms.
Nu afwachten of Hart een serieuze en gevoelige kant kan laten zien.

SuPa

Avatar

Hart kan dit soort rollen toch niet aan. Of hij moet me positief verrassen. Vervang hem liever voor iemand anders en het kan nog wat worden. Verder werkelijk onbegrijpelijk om zo snel na het origineel een remake te maken.

filmbijtje

Avatar

Ohh men. Dat wordt afzien. Ik heb het gevoel dat er een Amerikaans sausje er overheen wordt gegoten. De rollen lijken me niet verkeerd. Maar ik heb het idee dat dit lang niet zo goed gaat worden als het origineel.

Master Of Films

Avatar

ridjieddo "Vervang Kevin Hart met Mike Colter en Nicole Kidman met Emily Blunt en je hebt een prachtfilm in handen."
Kijk, dat is nou een casting advies. Je moet in Hollywood gaan werken. Er lopen aardig wat luie incompetente debielen rond die niet eens weten wat ze doen daar in Hollywood.

jochemwijma

Avatar

Waar is dit nou weer voor nodig? Het Franse origineel was toch goed?

NieuwsFilm

meest populair