Algemeen

Schurk 'Wonder Woman' eindelijk bekend?

En bekijk enkele nieuwe beelden van de set.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:59 in Algemeen
Actrice Gal Gadot debuteerde haar versie van Wonder Woman met groot succes in Batman v Superman: Dawn of Justice. Fans van de actrice zullen blij zijn: dit jaar is ze in twee films te zien. Eerst in haar solofilm, Wonder Woman, en daarna Justice League. Wat Justice League betreft zijn er al redelijk wat details, maar van Wonder Woman ontbreekt een belangrijk detail: de schurk.

Tijdens een interview bracht acteur Chris Pine, die Steve Trevor speelt, daar verandering in. "Ik speel een piloot die voor de Geallieerden werkt en de Duitsers bespioneert. Mijn personage steelt een notitieboek met wetenschappelijke formules in een basis van de Ottomanen en hij steelt een vliegtuig, maar wordt boven open zee neergeschoten," aldus Pine.

Vervolgens vatte het blad waarmee Pine het interview had het verhaal samen. "Achter deze wetenschappelijke formules zit een dodelijk gas dat de mensheid uit zou kunnen roeien. Dit blijkt precies het plan te zijn van Ares, god van de oorlog. Hij is jaloers op de mensheid, die gemaakt is door zijn vader, de overleden Zeus (hij werd vermoord door Ares toen hij het tegen zijn zoon opnam, ondanks hulp van de Amazones)."

Ares zou natuurlijk een interessante en logische keuze zijn, aangezien de film zich tijdens de Eerste Wereldoorlog afspeelt. De film van regisseur Patty Jenkins draait vanaf 1 juni in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

ik zag laatst Gal in Keeping Up with the Joneses, wat een ongelooflijk lekkere vrouw is dat zeg...

Sunspot

Avatar

Yep, dat gezicht van haar, mooi lichaam ook

Master Of Films

Avatar

Ik heb het vermoeden dat Ares gespeeld wordt door Danny Houston.

Enne waar blijft dat promotiemateriaal van onze eigen Doutzen Kroes. Zij is ook een Amazone :D

Sunspot

Avatar

@ Maste rof Films

Ja, ben benieuwd hoe ze eruit ziet en hoe groot haar rol zal zijn

Akke Moeka Hara

Avatar

Dacht zelf meer aan een Darth vladimir erdogan.

Decepticon

Avatar

Kijk, Gal heeft haar donkere ogen weer terug. ;)
Ik vind haar ook een bloedmooie vrouw, ze heeft ook bet hard getraind in de foto boven het artikel zie je dat best wat spierballen heeft.
Ares als schurk, dat zou erg gaaf zijn!

nieuwslaatste nieuws

meest populair