Schurk 'Wonder Woman' eindelijk bekend?

Schurk 'Wonder Woman' eindelijk bekend?

En bekijk enkele nieuwe beelden van de set.

Actrice Gal Gadot debuteerde haar versie van Wonder Woman met groot succes in Batman v Superman: Dawn of Justice. Fans van de actrice zullen blij zijn: dit jaar is ze in twee films te zien. Eerst in haar solofilm, Wonder Woman, en daarna Justice League. Wat Justice League betreft zijn er al redelijk wat details, maar van Wonder Woman ontbreekt een belangrijk detail: de schurk.

Tijdens een interview bracht acteur Chris Pine, die Steve Trevor speelt, daar verandering in. "Ik speel een piloot die voor de Geallieerden werkt en de Duitsers bespioneert. Mijn personage steelt een notitieboek met wetenschappelijke formules in een basis van de Ottomanen en hij steelt een vliegtuig, maar wordt boven open zee neergeschoten," aldus Pine.

Vervolgens vatte het blad waarmee Pine het interview had het verhaal samen. "Achter deze wetenschappelijke formules zit een dodelijk gas dat de mensheid uit zou kunnen roeien. Dit blijkt precies het plan te zijn van Ares, god van de oorlog. Hij is jaloers op de mensheid, die gemaakt is door zijn vader, de overleden Zeus (hij werd vermoord door Ares toen hij het tegen zijn zoon opnam, ondanks hulp van de Amazones)."

Ares zou natuurlijk een interessante en logische keuze zijn, aangezien de film zich tijdens de Eerste Wereldoorlog afspeelt. De film van regisseur Patty Jenkins draait vanaf 1 juni in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair