Is dit de titel van de volgende 'X-Men'-film?

Is dit de titel van de volgende 'X-Men'-film?

Jean Grey lijkt een hoofdrol te gaan spelen.

De X-Men-franchise wordt steeds uitgebreider. Niet alleen zijn er twee live-action televisieseries op komst, ook krijgen we films als Logan, Deadpool 2 en New Mutants voorgeschoteld. En ondanks het wat tegenvallende X-Men: Apocalypse, krijgt de reeks die centraal staat in de franchise, nog een toevoeging.

Production Weekly stelt nu dat de volgende film in de reeks de titel X-Men: Supernova krijgt. Die titel ging al langer rond op het internet, maar werd lange tijd gezien als werktitel van de New Mutants-film. Nu lijkt het er echter op dat de film op zichzelf gaat staan.

Van de volgende grote X-Men-film is bekend dat die in Montreal opgenomen zal worden. De film zal vermoedelijk draaien om de Dark Phoenix comics, waarin Jean Grey (Sophie Turner) ineens beschikt over het volledige potentieel van haar krachten. Die zijn bijna niet te beheersen, en ze slaat dan ook helemaal door. Of de film alle elementen uit de comics overneemt is maar de vraag: daarin zijn er ook buitenaardse wezens en reist Jean naar de ruimte om daar een complete ster op te slokken.

Naar verluidt wordt de film al in de lente opgenomen.



NieuwsFilm

meest populair