Algemeen

TV-tips: Shame, The Princess and the Frog & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 18:13 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

The imposible (2012)
[/b]
Regie: Juan Antonio Bayona | Cast: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, Samuel Joslin

Maria, Henry (Naomi Watts & Ewan McGregor) en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. Maar op de morgen van 26 december, wanneer de familie rustig bij het zwembad zit, zien ze een grote zwarte vloedgolf hun kant op komen. Ze worden getroffen door een tsunami. Maria komt na een hevige klap weer boven water, maar weet zeker dat haar familie het niet gered heeft. Dan ziet ze haar oudste zoon Lucas verderop in het water...

Lees de recensie van The imposible geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van The imposible.

The Princess and the Frog (2009)
[/b]
Regie: Ron Clements, John Musker | Cast: Anika Noni Rose, Bruno Campos, Keith David, Michael-Leon Wooley

Tiana is een jong zwart meisje dat opgroeit in het zowel befaamde als beruchte French Quarter in New Orleans, geboorteplaats van de jazz. Temidden van deze bruisende omgeving raakt ze betrokken in een avontuur dat haar via voodoo, cajun-gebruiken en muziek tot een echte prinses maakt.

Lees de recensie van The Princess and the Frog geschreven door Arman Avsaroglu -

Bekijk de trailer van The Princess and the Frog.

Back to the Future Part III (1990)
[/b]
Regie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson

In 1955 ontdekt Fox dat zijn goede vriend en uitvinder Lloyd vastzit in het Wilde Westen van 1885. Fox besluit met de tot tijdmachine omgebouwde DeLorean sportauto de uitvinder te redden. Bekijk de trailer van Back to the Future Part III.

Willow (1988)
[/b]
Regie: Ron Howard | Cast: Val Kilmer, Joanne Whalley, Warwick Davis, Jean Marsh

In de kerkers van koningin Bavmordas kasteel wordt een baby geboren die volgens de legendes een eind zal maken aan de duistere tijden. Een kleine man aanvaardt de uitdaging om de baby naar zijn bestemming te brengen, waar het de duivelse krachten van Bavmorda zal vernietigen. Bekijk de trailer van Willow.

Unstoppable (2010)
[/b]
Regie: Tony Scott | Cast: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee

Na een reeks incidenten en menselijke fouten raast een grote, onbemande trein, volgeladen met chemicaliën, over het spoor van Pennsylvania. De trein is zo groot en heeft zoveel vaart, dat alles op zijn pad wordt verpulverd. Verschillende overheidsinstanties proberen tevergeefs de trein te stoppen. Ze worden te hulp geschoten door Will en veteraan Frank. Will is jong en ziet zijn baan als opstapje naar iets beters. Frank is een rot in zijn vak, maar wordt vervangen omdat hij te duur en te oud is. Ondanks hun onenigheden slaan Frank en Will de handen ineen en wagen hun leven om een enorme ramp te voorkomen. Frank draagt zijn ervaring bij en Will zijn kracht en moed. Samen is dit alles wat ze hebben om de losgeslagen trein stoppen, wat zorgt voor een bloedstollende finish.

Lees de recensie van Unstoppable geschreven door Thomas Hermssen -

Bekijk de trailer van Unstoppable.

The Game (1997)
[/b]
Regie: David Fincher | Cast: Michael Douglas, Sean Penn, Deborah Kara Unger, James Rebhorn

Nicholas Van Orton is een geslepen en succesvol zakenman die altijd alle touwtjes in handen heeft. Daar komt een einde aan als hij een wel zeer bijzonder verjaarskado krijgt: The game. Onbekende krachten terroriseren hem en richten alles ten gronde wat hij ooit heeft opgebouwd. Of hij wil of niet, hij moet het spel zien te winnen, wil hij niet alles kwijtraken. Bekijk de trailer van The Game.

Shame (2011)
[/b]
Regie: Steve McQueen | Cast: Michael Fassbender, Lucy Walters, Mari-Ange Ramirez, James Badge Dale

Brandon (Michael Fassbender) is een dertiger die in New York woont en moeite heeft om zijn seksleven onder controle te houden. Hij is verslaafd aan pornografie en hierdoor heeft hij moeite om echte relaties met vrouwen aan te knopen. Slechts één vrouw kan echt dicht bij hem komen: zijn eigenzinnige, jongere zus Sissy (Carey Mulligan). Brandon mag dan wel in het openbaar de schijn ophouden een normaal leven te leiden, Sissy weet wel beter. Wanneer ze bij hem in zijn appartement komt wonen, loopt Brandons leven uit de hand. Broer en zus brengen immers het slechtste in elkaar naar boven.

Lees de recensie van Shame geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Shame.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair