Ben Affleck over hergeboorte DC filmuniversum en rol Sienna Miller in 'The Batman'

De acteur/regisseur lijkt zich klaar te maken voor de Batman solofilm.

Nu zijn wat wisselend ontvangen film Live by Night is verschenen en de promotionele activiteiten worden afgerond, kan Ben Affleck zich waarschijnlijk compleet gaan richten op zijn werk voor The Batman, de eerste solofilm rond The Dark Knight in het DC Extended Universe. De acteur/regisseur sprak onlangs met HeyUGuys.

Rebirth


Affleck gaf aan dat het DC filmuniversum een "hergeboorte" heeft gehad. Dit heeft er waarschijnlijk alles mee te maken dat niet meer Batman v Superman-regisseur Zack Snyder de bepalende man binnen het DCEU is, maar de bekende DC Comics-persoon Geoff Johns. Affleck meldde nog wel even dat het erg "leuk" was om aan Snyders Justice League te werken.

"Het was geweldig. Er zijn veel veranderingen en veel nieuwe dingen. Er was een gevoel van 'hergeboorte' en een groep met enthousiaste acteurs. Weet je, Ezra Miller en Jason Momoa en dat soort gasten, ze zijn geweldig. En Gal Gadot is fantastisch en Henry Cavill ook," aldus de positieve Affleck over zijn ervaring op de set van het later dit jaar te verschijnen Justice League.

Sienna Miller

De interviewer van HeyUGuys suggereerde dat Sienna Miller (High-Rise), ook te zien in Live by Night, prima zou passen in de rol van Vicki Vale. De reactie van Batfleck: "Ze is perfect voor alle rollen. Ze kan alles doen. Vicki Vale is een beetje bitchy. Ik denk dat ze beter de rol van... Nou ja, zullen we dat maar niet zeggen."

Miller heeft al eens aangegeven dat ze het script heeft gelezen en dat Catwoman niet in The Batman zit. Welke rol zou jij in gedachte hebben voor Sienna Miller?

NieuwsFilm

meest populair