Geen grote X-Men personages in 'Deadpool 2'

En daar is een reden voor.

In Deadpool was slechts een handjevol mutanten te zien. Uiteraard is Ryan Reynolds' titelpersonage te zien en kreeg hij hulp van Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en Colossus (Andre Tricoteux). Ondanks dat de deuren van de X-Mansion openden, waren er geen andere X-Mannen te zien. Verwacht ook in Deadpool 2 geen bekende gezichten.

Tegenover Collider gaf scriptschrijver Rhett Reese, die zijn werk verricht met Paul Wernick, hiervoor een reden:

"Je wilt zeg maar niet een Ferrari in Deadpool, tenzij hier daadwerkelijk reden voor is met de wetenschap dat Deadpool een grauwer, grimmiger en kleiner iets is. Met personages die je niet kent. Het zijn dus niet per se de A-list superhelden," aldus de verklarende Reese. "Een incidentele cameo of bijdrage van een A-list personage zou erg grappig en/of dramatisch kunnen zijn. Dus we kijken er wel naar, maar we willen niet personages erin hebben omdat het nu kan. Het moet zinvol zijn."

Voor het volgende deel is Cable al bevestigd en mogelijk wordt deze rol vervuld door Pierce Brosnan. De kans op bekendere acteurs is dus wel aanwezig. Daarnaast hoopt Reynolds op een bijdrage van Logan-acteur Hugh Jackman, eventueel in een latere fase. Negasonic Teenage Warhead en Colossus keren in ieder geval terug in Deadpool 2, vermoedelijk begin 2018.

Hieronder fan-art van Pierce Brosnans Cable:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair