Brad Pitt nu met Kate Hudson?

Brad Pitt nu met Kate Hudson?

Roddelbladen weten het haast zeker, maar familieleden van Kate Hudson reageren luchtig op het roddelnieuwtje.

Vorige jaar liep het sprookjeshuwelijk van één van Hollywood's meest geliefde acteurskoppels, Brad Pitt (Fury, The Curious Case of Benjamin Button) en Angelina Jolie (Maleficent, The Tourist), na 11 jaar op de klippen. Volgens sommige geruchten heeft Pitt inmiddels al een nieuwe vlam aan de haak geslagen.

Actrice Kate Hudson (The Reluctant Fundamentalist, Mother's Day) zou zichzelf de gelukkige mogen noemen. Als sinds september vorig jaar is bekend dat de 37-jarige actrice een oogje heeft op Pitt, aangezien ze in een interview met Howard Stern het volgende zei: "Ik ben zeker in voor een flirt, ik hou echt van flirten. Zo vind ik Brad Pitt enorm aantrekkelijk."

Hudson zelf is sinds december 2014 vrijgezel, nadat haar relatie met Muse-rockster Matt Bellamy stukliep. Volgens de roddelbladen heeft ze nu dus een serieuze relatie met Pitt. Er wordt zelfs gespeculeerd dat Pitt inmiddels al is ingetrokken bij Hudson, nadat er een verhuiswagen aan haar adres werd gespot.

Familieleden van Hudson reageren echter erg luchtig op de relatiegeruchten over hun Kate en Brad Pitt. Hudsons moeder, actrice Goldie Hawn (The First Wives Club, Overboard), lachte het nieuws weg toen haar door een paparazzo werd gevraagd of ze blij is dat Pitt "haar schoonzoon" wordt.

Gisteren schreef ook Hudsons broer Todd een sarcastische post op Instagram waarin hij grapte dat Pitt "een hel is" en "de toiletdeur open laat staan". Ook schrijft hij dat zijn "moeder ook actief probeert te flirten met Pitt". Of Brad Pitt en Kate Hudson daadwerkelijk een nieuw koppeltje zijn, is dus nog even gissen.



NieuwsFilm

meest populair