Sean Gunn teased 'Avengers: Infinity War'

Sean Gunn teased 'Avengers: Infinity War'

Het Marvelspektakel heeft een nieuw logo gekregen.

Eergisteren ging het langverwachte Avengers: Infinity War dan eindelijk in productie. Gezien de anticipatie voor de film valt het te verwachten dat we het komende jaar veelvuldig geconfronteerd zullen worden met stukjes en beetjes info van achter de schermen. Die informatievoorziening vangt vandaag klein aan met een eerste foto van acteur Sean Gunn (broer van Guardians of the Galaxy regisseur James Gunn), die hij op Instagram plaatste.

Te zien is Gunn met een pet en een beker. De beker draagt het al bekende Avengers logo, terwijl de pet getooid is met een nieuw Infinity War logo, waarop de 'A' vervangen is door hetzelfde Avengers logo. Bovendien wordt met de foto wederom bevestigd dat Gunn ook werkzaam zal zijn aan Avengers: Infinity War, waarschijnlijk opnieuw in de rol van Rocket (mo-cap, niet stem). Mogelijk zal hij ook te zien zijn als Kraglin, een Ravager onder leiding van Yondu Udonta, die ook al in Guardians of the Galaxy te zien was. Dat personage zou naar verluidt een grotere rol spelen in het dit jaar te verschijnen Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Zo'n beetje alle grote namen in de wereld van het Marvel Cinematic Universe zijn al bevestigd voor Avengers: Infinity War, dus Gunn kon niet achterblijven. Het is wel opvallend dat een meer bescheiden naam als hijzelf de spits mocht afbijten waar het productie-updates betreft. Grotere namen zullen ongetwijfeld spoedig volgen van de set van de film, die geregisseerd wordt door Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War).

Het ultieme MCU-festijn barst in Nederland los vanaf 25 april volgend jaar.



Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair