Ook Mantis keert terug in 'Avengers: Infinity War'

Ook Mantis keert terug in 'Avengers: Infinity War'

Binnenkort debuteert ze in het Marvel Cinematic Universe.

Er zijn al tientallen personages bevestigd voor Marvel Studios' grootste film tot op heden, Avengers: Infinity War van het regieduo Anthony en Joe Russo. Nu is ook het Guardians of the Galaxy-personage Mantis bevestigd voor de derde Avengers-film.

Via Instagram onthulde actrice Pom Klementieff dat ze betrokken is bij de onlangs gestarte opnames voor het volgend jaar te verschijnen Avengers: Infinity War. Op de foto is ze te zien met een Infinity War-muts. Een paar dagen daarvoor plaatste ze al de cover van een Marvel comic waarin een aantal Guardians voor het eerst de Avengers ontmoeten.

Haar personage Mantis debuteert binnenkort in James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 2. We zagen haar al in de teaser trailer:


Overigens nemen de gebroeders Russo de film back-to-back op met de nog titelloze vierde Avengers-film die op 2 mei 2019 in de bioscoop moet verschijnen. Infinity War staat gepland voor 25 april 2018. De opnames duren naar verwachting ruim een jaar en de films worden compleet met IMAX-camera's opgenomen. Guardians 2 draait vanaf 27 april in de Nederlandse (3D) bioscoop.

#infinitywar

Een foto die is geplaatst door Pomin8r (@pomin8r) op


💚

Een foto die is geplaatst door Pomin8r (@pomin8r) op



NieuwsFilm

meest populair