Heldhaftige nieuwe beelden en synopsis 'Transformers: The Last Knight'!

Heldhaftige nieuwe beelden en synopsis 'Transformers: The Last Knight'!

...de verborgen geschiedenis van de Transformers op aarde.

In het eerste deel van de Transformers-filmfranchise zagen we nog een herkenbare strijd om de belangrijke kubus. Daarna volgden steeds uitgebreidere plots rond The Fallen (Revenge of the Fallen), een ark en pilaren (Dark of the Moon) en het recentelijk nog rond Galvatron (Age of Extinction). Aankomende zomer gaat het avontuur verder en krijgen we te maken met... The Last Knight!

UPDATE: Maar eerst de eerste beelden van de Super Bowl Spot. Na de wedstrijd verschijnt een langere versie online!


Via een nieuwe synopsis wordt wat meer duidelijk wat we van de vijfde Transformers-film Transformers: The Last Knight kunnen verwachten:



Ook verscheen onderstaande nieuwe foto van Optimus Prime:


De vermoedelijk laatste Transformers-film van Michael Bay biedt uiteraard ook ruimte aan de Transformers Megatron (stem Frank Welker) en Optimus Prime (stem Peter Cullen). Vermoedelijk zijn in The Last Knight de rollen omgedraaid. Prime komt naar verluidt onder controle te staan van de superslechterik Unicron en de mensheid en de Autobots gaan bij Megatron langs met de vraag om hen te helpen in een allesbepalende veldslag.

The Last Knight moet de basis vormen van het heuse Transformers Cinematic Universe. Dit universum laat komende tijd ieder jaar een nieuwe film los op de aarde, met na The Last Knight een Bumblebee-film, de oorspongs-animatiefilm Transformers One en nog meer spin-offs en vervolgen. The Last Knight staat gepland voor 22 juni. Hieronder een recente tv-spot:



NieuwsFilm

meest populair