Brenton Thwaites in bovennatuurlijke WO2-thriller 'Ghosts of War'

Een Frans château wordt geteisterd door een angstaanjagende vijand.

Één van de hoofdrolspelers uit het aankomende Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Brenton Thwaites - heeft getekend voor een hoofdrol in de nieuwste film van Eric Bress (The Butterfly Effect). De thriller in kwestie heet Ghosts of War en speelt af tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog.

Het verhaal volgt vijf in de strijd geharde Amerikaanse soldaten die een Frans château moeten innemen en absoluut niet aan de Duitse vijand mogen afstaan. Voorheen werd het pand door de belangrijkste Nazi-bevelhebbers benut. De Amerikanen krijgen al snel spijt wanneer ze een bovennatuurlijke vijand tegen het lijf lopen, huiveringwekkender dan wat ze op het slagveld hebben gezien.

Thwaites wordt Chris Goodson, de leider van de eenheid. Ook is hij een bekwame strateeg, geplaagd door vermoeidheid en trauma's van de oorlog. Eerder zagen we de Australiër in titels als The Signal en Gods of Egypt. Eric Bress zal filmen naar een scenario dat hijzelf geschreven heeft. De psychologische thriller wordt geproduceerd/gefinancierd door Miscellaneous Entertainment.



NieuwsFilm

meest populair