Celebrity

Jamie Dornan maakt onverwachtse geluiden tijdens zijn orgasmes

Fifty Shades Darker-ster Jamie Dornan vertelt in een grappig interview met Graham Norton over alle pogingen die hij deed om zijn collega Dakota Johnson te laten lachen tijdens de opnames van de sekscènes voor de film.

door FilmTotaal om 16:18 in Celebrity
Fifty Shades Darker-ster Jamie Dornan (The Siege of Jadotville, Marie Antoinette) was gisterenavond te gast in The Graham Norton Show en vertelde daar een grappige anekdote over de seksscènes die hij heeft moeten filmen voor de nieuwe pikante prent in de Vijftig tinten grijs-reeks. Dornan speelt in deze films de steenrijke, aan BDSM verslaafde zakenman Christian Grey.

In het geestige interview met presentator Graham Norton vertelt de 34-jarige Dornan dat hij tijdens de opnames van deze erotische R-rated boekverfilming probeerde zijn mede-hoofdrolspeelster Dakota Johnson (The Social Network, Black Mass) dikwijls aan het lachen te maken op het moment dat er intieme seksscènes werden gedraaid. Johnson speelt een onschuldige studente genaamd Anastasia Steele, die ten prooi valt aan de seksuele lusten van Grey.

Dornan vertelt aan Norton en de andere aanwezige gasten op de bank (Whoopi Goldberg en Keanu Reeves) de volgende anekdote: "Op de set heb ik altijd de verleiding om Dakota te laten lachen. Dus soms maak ik, op de momenten dat ik net moet doen alsof ik een orgasme krijg, stupide en grappige geluidjes."

Fifty Shades Darker is al in redelijk wat landen in première gegaan. De film wordt overigens negatiever ontvangen dan zijn voorganger Fifty Shades of Grey, met respectievelijk een score van 10% ten opzichte van 25% op Rottentomatoes.com. Filmtotaal-recencente Megan van der Moezel gaf deel twee in de stomende filmreeks twee van de vijf te verdienen sterren op basis van haar recensie.

Hieronder kun je de beelden van het hilarische interview met Jamie Dornan terugkijken!nieuwslaatste nieuws