Gerucht: Matt Reeves tekent voor meerdere DC-films

Gerucht: Matt Reeves tekent voor meerdere DC-films

Hij zou niet alleen The Batman gaan regisseren.

Korte tijd geleden kregen we te horen dat Matt Reeves wellicht de Batman-film zou gaan regisseren in plaats van Ben Affleck. Een nieuw gerucht stelt dat hij meerdere DC-films zal gaan maken, als de deal gesloten wordt. Naar verluidt wil Warner dat Reeves de nieuwe 'architect' van het DC-filmuniversum wordt.

Om die reden zou hij dan niet alleen tekenen voor de regie van The Batman, maar ook voor andere projecten. Welke andere projecten dat zijn is niet bekend, dat kwam niet naar voren in het gerucht. Een van de mogelijkheden die logisch lijkt, is de regie van het vervolg op Zack Snyders Justice League.

Naar het schijnt probeert Warner Bros. met een koerscorrectie het filmuniversum beter te laten presteren. De films doen het al niet slecht aan de box office, maar het kan beter, net als de ontvangst ook beter zou kunnen. Reeves zou wellicht samen met DC-chef Geoff Johns de leiding krijgen over het universum en de films die gemaakt worden.

Op dit moment is er nog geen deal gesloten tussen Warner en Reeves, maar het is een interessant gerucht, dat laat zien hoe de studio probeert het filmuniversum op de rails te houden. De eerstvolgende film in de franchise is Wonder Woman, dat vanaf 1 juni in de bioscoop draait en het oorsprongsverhaal van Gal Gadots superheldin vertelt. Dan is er nog Justice League, dat op 16 november in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair