Celebrity

Hugh Jackman sluit terugkeer als Wolverine nogmaals uit

Daarvoor was hij veel te lastig tijdens het maken van 'Logan.'

door FilmTotaal om 08:00 in Celebrity
Vanaf volgende week donderdag kunnen fans van Hugh Jackman zijn laatste optreden als Wolverine in de bioscoop gadeslaan. Althans, volgens de acteur wordt Logan echt zijn laatste film, nadat hij in zes X-Men-titels verscheen en nog eens twee andere Wolverine-delen. Genoeg mensen hebben hier negatief over gesproken en willen de beste man ook nog in een cross-over zien met Deadpool. Maar daar komt echt niets van in.

"Ik stop ermee," vertelt de 48-jarige Australiër aan Fandango. "Dat is waarschijnlijk slecht getimed, want ik ben dol op Ryan Reynolds en Deadpool, maar ik wist voorheen al dat ik ging stoppen en ik had deze film niet kunnen maken als ik daar vraagtekens bij had gezet. Voor velen was ik een grote lastpak tijdens het maken van deze film, want hij betekent zoveel voor me. Zelfs voordat we begonnen met schrijven, voordat ik James Mangold had gevraagd om terug te keren, zei ik al: 'Gast, ik weet niet of ik hem ga maken.' Tenzij het exact zou worden zoals ik het wil, anders niet. Daar zou ik niet mee hebben kunnen leven. Dus dit is het einde."

Een paar dagen geleden ontdekte men dat 20th Century Fox de lengte van de film verlengd heeft met een aantal minuten. Daaruit wordt geconcludeerd dat er een extra scène tijdens de aftiteling zal verschijnen. Inmiddels is dat ook bevestigd door Collider. Waar het precies mee te maken zal hebben is onbekend, volgens Jackman leidt het in ieder geval niet naar een samenwerking met Deadpool.

Overigens betekent dit niet het einde van Wolverine. Daar is de acteur zeker van. "Het karakter zal voortleven. Iemand anders zal hem spelen, absoluut. Daar heb ik vrede mee. Tenzij Daniel Day-Lewis hem speelt en er een Oscar mee wint."

NieuwsFilm

meest populair