Celebrity

Hugh Jackman sluit terugkeer als Wolverine nogmaals uit

Daarvoor was hij veel te lastig tijdens het maken van 'Logan.'

door Rik Timmer om 08:00 in Celebrity
Vanaf volgende week donderdag kunnen fans van Hugh Jackman zijn laatste optreden als Wolverine in de bioscoop gadeslaan. Althans, volgens de acteur wordt Logan echt zijn laatste film, nadat hij in zes X-Men-titels verscheen en nog eens twee andere Wolverine-delen. Genoeg mensen hebben hier negatief over gesproken en willen de beste man ook nog in een cross-over zien met Deadpool. Maar daar komt echt niets van in.

"Ik stop ermee," vertelt de 48-jarige Australiër aan Fandango. "Dat is waarschijnlijk slecht getimed, want ik ben dol op Ryan Reynolds en Deadpool, maar ik wist voorheen al dat ik ging stoppen en ik had deze film niet kunnen maken als ik daar vraagtekens bij had gezet. Voor velen was ik een grote lastpak tijdens het maken van deze film, want hij betekent zoveel voor me. Zelfs voordat we begonnen met schrijven, voordat ik James Mangold had gevraagd om terug te keren, zei ik al: 'Gast, ik weet niet of ik hem ga maken.' Tenzij het exact zou worden zoals ik het wil, anders niet. Daar zou ik niet mee hebben kunnen leven. Dus dit is het einde."

Een paar dagen geleden ontdekte men dat 20th Century Fox de lengte van de film verlengd heeft met een aantal minuten. Daaruit wordt geconcludeerd dat er een extra scène tijdens de aftiteling zal verschijnen. Inmiddels is dat ook bevestigd door Collider. Waar het precies mee te maken zal hebben is onbekend, volgens Jackman leidt het in ieder geval niet naar een samenwerking met Deadpool.

Overigens betekent dit niet het einde van Wolverine. Daar is de acteur zeker van. "Het karakter zal voortleven. Iemand anders zal hem spelen, absoluut. Daar heb ik vrede mee. Tenzij Daniel Day-Lewis hem speelt en er een Oscar mee wint."

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Hopen dat die kut carriere heeft net als Diesel die dan met hangende pootjes terugkomt in de Fast en XXX-reeks ;P

Master Of Films

Avatar

Hij zou best wel een keer als Wolvie kunnen terugkeren. Iig kan zijn leeftijd is zeker geen excuus zijn. Keanu Reeves is 52, Tom Cruise is 54. Niet dat ik wil zeggen dat hij stopt vanwege zijn leeftijd. Hij heeft vast wel andere reden daarvoor.


Decepticon

Avatar

Vanaf volgende week donderdag? Dinsdag zul je bedoelen, voorpremière hell yeah!!

Waarom is dit artikel eigenlijk als 'celebrity' nieuws gelabeld? Dit slaat eerder op filmnieuws dan op persoonlijke roddel nieuws.

@MoF
Enerzijds klopt dat, maar Jackman moet veel harder trainen dan hen, hij moet ook dagelijks zwaar in de gewichten hangen om die gigantische spieren te kweken en daar was hij volgens mij een klein beetje klaar mee. Dat kost toch wel ff wat meer effort, dan je 'gewoon' in vorm trainen om fit te zijn en er redelijk goed uit te zien, vergeleken bij Jackman.

Sunspot

Avatar

Hoop dat hij toch nog even doorgaat

eltorro

Avatar

In tijden van zoveel superhelden films lijkt FOX met films als Logan en Deadpool een verfrissende richting in het genre te brengen. En het lijkt er ook nog eens op dat Logan één van de beste X-men films is tot nu toe. Dus hopelijk zien we Hugh Jackman terug.

jwk

Avatar

Och, totdat ze met 200 miljoen extra over de brug komen.....

Kakascii

Avatar

@decepticon welke bios ga je naar de voorpremiere ?

Ik weet zeker hij komt ook terug voor een filmrol in deadpool Smiley face

Gregbelgie

Avatar

een andere acteur als wolverine nee dank u !
tenzij het iemand is die heel overtuigend kan zijn ma ik kan het me ni voorstellen

nieuwslaatste nieuws

meest populair