Blu-Ray Preview: Rogue One: A Star Wars Story

Blu-Ray Preview: Rogue One: A Star Wars Story

Welk onthullend bonusmateriaal kun je verwachten?

Binnenkort verschijnt de tweede Star Wars-film van Walt Disney/Lucasfilm op schijf. De studio's hebben nu de belangrijkste details onthuld over de Blu-ray uitgave van Rogue One: A Star Wars Story. Hieronder onder meer de Blu-ray trailer, details over het bonusmateriaal en cover-art.

In de States komt de High Definition-versie eind maart digitaal beschikbaar en op 4 april verschijnen de schijven. Naar verluidt verschijnen de Dvd en Blu-ray edities op 21 april officieel in de Nederlandse schappen. De 3D Blu-ray uitgave volgt net als bij de 3D-uitgave van Star Wars: The Force Awakens een x aantal maanden later. Hieronder de Blu-ray trailer:


Bonusmateriaal

De eerste Star Wars Anthology-film had volgens de berichten een intensief productieproces, met behoorlijke reshoots en flink wat knip- en plakwerk op de montagetafel. Voor de laatste stappen werd zelfs Tony Gilroy aangetrokken. Het lijkt er echter niet op dat het bonusmateriaal zich hier lang over zal buigen. Hieronder het vrijgegeven overzicht:

A Rogue Idea: Ga na hoe ILM's John Knoll het idee bedacht voor de film. En waarom het de juiste film is om de losstaande Star Wars-films te lanceren.

Jyn: The Rebel: Leer Rogue One's uitdagende, vindingrijke overlevende kennen. Hoor wat het met Felicity Jones deed om haar tot leven te brengen.

Cassian: The Spy: Diego Luna geeft een blik op zijn complexe personage die een held wordt door onbaatzuchtigheid, doorzettingsvermogen en passie.

K-2SO: The Droid: Ontdek de ontwikkeling van deze hergeprogrammeerde Imperial droid, vanaf de eerste pitch en ontwerp tot aan Alan Tudyks invulling.

Baze & Chirrut: Guardians of the Whills: Kom meer te weten over de relatie tussen deze verschillende personages, met de Chinese sterren Jiang Wen en Donnie Yen.

Bodhi & Saw: The Pilot & The Revolutionary: Forest Whitaker en Riz Ahmed kijken terug op de personages Saw Gerrera, de gebroken rebellenleider, en Bodhi Rook, de falende Imperial pilot.

The Empire: Ontmoet een gevaarlijke nieuwe Imperial tegenstander... en kom nog één keer oog in oog te staan met de meest iconische slechterik aller tijden.

Visions of Hope: The Look of Rogue One: De filmmakers beschrijven de uitdagingen bij het ontwerp van de uitstraling van de film die moest aansluiten op de wereld van de originele trilogie.

The Princess & The Governor: Zie wat er gedaan moest worden om de jonge prinses uit Star Wars: A New Hope en een van haar meest memorabele tegenstanders weer op het witte doek te kunnen tonen.

Epilogue: The Story Continues: De filmmakers en de cast vieren de première van Rogue One en kijken naar de toekomst en de Star Wars verhalen die nog verteld moeten worden.

Rogue Connections: Ontdek de Easter eggs en filmfeiten die in de film verstopt zitten en Rogue One verbinden met het Star Wars-universum.

Verpakking

Zoals gewoonlijk zijn de Nederlandse edities wat conservatiever verpakt dan bijvoorbeeld de Noord-Amerikaanse uitgaven. Mogelijk verschijnt er bijvoorbeeld bij de Mediamarkt een exclusieve steelbook-uitgave. Hieronder een blik op de verschillende Noord-Amerikaanse Dvd en Blu-ray uitgaven van de film van regisseur Gareth Edwards:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair