Moonlight-acteur Mahershala Ali is papa geworden

Moonlight-acteur Mahershala Ali is papa geworden

Mahershala Ali timmert de laatste jaren lekker aan de weg in Hollywood, maar ook op privé-gebied gaat hij lekker: Ali is namelijk onlangs vader geworden van zijn eerste kindje!

De voor een Oscar genomineerde acteur Mahershala Ali (Hidden Figures, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2) krijgt zondag te horen of hij de felbegeerde award voor "Beste Mannelijke Bijrol" voor zijn bijdrage in de alom lovend ontvangen film Moonlight mee naar huis mag nemen, maar woensdag kreeg hij al de mooiste prijs van zijn leven tot nu toe: Ali is namelijk voor het eerst vader geworden!

De dolgelukkige acteur deelde afgelopen vrijdag via een bericht op zijn Instagram-pagina het blije nieuws met de wereld. Ook deelt hij een schattige foto met zijn volgers waarop hij poseert met zijn baby'tje. In het bericht vertelt Ali dat zijn vrouw Amatus Sami-Karim, een muziekproducente, woensdag is bevallen van hun dochtertje "Bari Najma" (uitgesproken als "Bar-ee"). Het stel verwelkomt daarmee hun eerste kindje op de wereld.

Afgelopen jaar maakte Ali's vrouw Amatus het nieuws over haar zwangerschap wereldkundig. Dit schitterende nieuws kwam naar buiten midden in een periode waarin Ali flink aan de weg aan het timmeren is in Hollywood. De carrière van 43-acteur verloopt de laatste tijd namelijk voortvarend. Zo schitterde Ali in grote blockbusters als The Hunger Games, kreeg hij lovende kritieken voor zijn bijrol in Moonlight en werd hij bij het grote publiek ook vooral bekend door zijn fenomenale performances in de series House of Cards en Luke Cage. Ali wordt papa midden in een druk awardseizoen en moet dus gelijk vol aan de bak. Ook zullen binnenkort de opnames beginnen van Alita: Battle Angel (2018), waar Ali recent in is gecast. De opkomende filmster gaat dus een periode van lange dagen en korte nachten tegemoet!

Of de kersverse papa ook nog eens beloond gaat worden met het prestigieuze Oscar-beeldje wordt nog even spannend. In de categorie "Beste Mannelijke Bijrol" neemt Ali het op tegen Jeff Bridges (Hell or High Water), Lucas Hedges (Manchester by the Sea), Dev Patel (Lion) en Michael Shannon (Nocturnal Animals). Maar winnaar of niet, Ali is met de geboorte van dochtertje Bari Najma al lang bekroond voor de mooiste rol in zijn leven!

Moonlight, een prent van regisseur Barry Jenkins, is met maar liefst acht Oscar-nominaties, waaronder die van "Beste Film", zeer goed vertegenwoordigd op het bekendste Amerikaanse film awards gala. Hieronder nog de trailer van Moonlight!



NieuwsFilm

meest populair