Geruchten: Green Lantern in 'Justice League' en Batman in 'Wonder Woman'

Geruchten: Green Lantern in 'Justice League' en Batman in 'Wonder Woman'

Mogelijk leuke cameo's in het DC-filmuniversum.

De DC-fans denken dat we nog deze maand nieuwe trailers kunnen verwachten voor Justice League en Wonder Woman. De kans lijkt echter groot dat Warner Bros. het iets rustiger aan doet met het verspreiden van nieuwe beelden dan bij Batman v Superman: Dawn of Justice. Wel zijn er wat nieuwe geruchten.

Green Lantern mogelijk in Justice League


Volgens Umberto Gonzalez van The Wrap zouden we in de film van Zack Snyder een Green Lantern mogen verwelkomen. Ondanks dat hij de naam niet weet, zou het niet gaan om een bekendere Green Lantern zoals Hal Jordan of John Stewart. Ondertussen is het bericht versterkt door berichten dat het gaat om Abin Sur. In de Green Lantern-film uit 2011 was dit de Lantern die op de aarde komt en zijn ring geeft aan Ryan Reynolds' Hal Jordan. Het zou dus goed kunnen dat Justice League de DC-film Green Lantern Corps opzet.

Cameo Batman in Wonder Woman

Na zijn aandeel in Batman vs. Superman en Suicide Squad duikt Ben Afflecks Batman mogelijk ook op Patty Jenkins' Wonder Woman. Dit zeggen mensen die testvertoningen hebben gezien van de film. Hij zou vooral gebruikt worden om Justice League te teasen. Volgens het gerucht zou de film in het hedendaagse Parijs starten en zou Gal Gadot personage een mail sturen naar Bruce Wayne. Het is onderdeel van de inleiding van verhaal dat zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog.

Ook onderstaande foto vanaf de set in Parijs zou een hint geven naar de aanwezigheid van Affleck in de film:

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair