Zwemmende Aquaman in testclip 'Justice League'!

Zwemmende Aquaman in testclip 'Justice League'!

Jason Momoa als de onderwaterheld.

Het wachten is nog op een officiële trailer - we kregen al de comic con beelden - maar regisseur Zack Snyder heeft - op zijn verjaardag - een eerste (test)clip vrijgegeven voor Justice League waarin we Jason Momoa's Aquaman zien zwemmen, onder water.

Snyder gaf de beelden vrij via Vero, een social app die alleen beschikbaar is op smartphones. In de beelden zien we Aquaman naar een bepaald ander personage zwemmen. Hieronder een opgenomen versie van YouTube. Als er een betere versie verschijnt plaatsen we die!


We zagen Momoa's personage uiteraard ook al in de korte video die Diana Prince/Wonder Woman (Gal Gadot) in Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice opgestuurd krijgt van Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck).


Na de eerste Justice League-film krijgt het personage ook een eigen film, met de simpele titel Aquaman. Deze wordt geregisseerd door James Wan (Fast & Furious 7, The Conjuring) en staat gepland voor 5 oktober 2018. Het is vooralsnog de eerste film na Justice League en de enige DC-film in 2018.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
UPDATE: Gal Gadot heft Snyder ondertussen een cadeautje gegeven, in de vorm van een bts-foto met daarop haar Wonder Woman:



NieuwsFilm

meest populair