Director's cut 'Logan' verschijnt mogelijk ook in zwart-wit

Director's cut 'Logan' verschijnt mogelijk ook in zwart-wit

En een mooi openingsweekend voor de boeg.

Via Twitter heeft regisseur James Mangold onthuld dat de versie die van Logan al in de Nederlandse bioscoop te zien is, ook de enige versie is. Maar er is wel een kans dat er een speciale versie van de X-Men komt, namelijk een zwart-wit versie. Tevens is er al meer bekend over de mogelijke Box Office-opbrengst, in de States en wereldwijd.

Op een vraag van een fan op Twitter - of er ook een Director's Cut is - antwoordde Mangold bevestigend: "Ja. Die is er. Het is degene in de bioscoop."


Via Twitter liet Mangold ook doorschemeren dat hij werkt aan een zwart-wit versie. Vrij recent verscheen er van George Millers Mad Max: Fury Road nog een speciale 'Black & Chrome Edition' op Dvd en Blu-ray. Dus wie weet gebeurt dit ook met Logan.



En dan nog de mogelijke Box Office-opbrengst. In de States wordt een weekendopbrengst van $80 miljoen verwacht. Wereldwijd zou de score in het eerste weekend uitkomen op zo'n $170 miljoen. En dit is netjes voor de $127 miljoen kostende laatste film met Patrick Stewart als Professor Charles Xavier en Hugh Jackman als Wolverine.

Lees uiteraard ook even de FilmTotaal Recensie van Logan! En hieronder een coole motion-poster!



NieuwsFilm

meest populair