'TRON'-reboot op komst met Jared Leto

'TRON'-reboot op komst met Jared Leto

Toch best verrassend na eerdere woorden van Joseph Kosinski.

Was er een paar dagen geleden nog het nieuws dat de derde TRON-film van Disney gedraaid zou hebben om een invasie, meldt The Hollywood Reporter nu ineens dat er een reboot op komst is. Een van de acteurs die oorspronkelijk in onderhandelingen was voor die derde film in de franchise van Joseph Kosinski, Jared Leto, wil het project nu nieuw leven inblazen.

Leto zou een personage met de naam Ares (naar de Griekse god van oorlog) spelen. Dat personage werd al ontwikkeld voor TRON 3, met Leto in het achterhoofd. De mogelijkheid lijkt te bestaan dat deze derde film het verhaal van TRON: Legacy, met Garett Hedlunds Sam Flynn en Olivia Wilde's Quorra voortzet.

Mocht dat gebeuren, zien we een invasie plaatsvinden, waarbij de virtuele en de echte wereld elkaar kruisen. Hoe het zit met de productie van de nieuwe film is niet helemaal zeker, maar we weten wel dat delen van het script van de oorspronkelijk geplande derde film gebruikt gaan worden. Dat script was geschreven door Jesse Wigutow en David DiGilio.

Het lijkt ook een mogelijkheid dat Kosinski zich op de een of andere manier bezig houdt met de reboot. Justin Springer, die TRON: Legacy en Kosinski's Oblivion produceerde, zal namelijk ook deze nieuwe film produceren. Zodra er meer nieuws is, horen jullie dat uiteraard.



NieuwsFilm

meest populair