Nog meer R-rated X-Men films na 'Deadpool' en 'Logan'?

Nog meer R-rated X-Men films na 'Deadpool' en 'Logan'?

Producent Simon Kinberg geeft zijn visie op de toekomst.

Opvallend genoeg is niet een van de zes X-Men films de financieel succesvolste film in de X-Men franchise. Dit is het bijzonder stevige Deadpool, die afgelopen jaar maar liefst $783,1 miljoen wist te noteren aan de wereldwijde bioscoopkassa. Het eveneens R-rated Logan lijkt nu ook hoge ogen te gaan gooien. Producent Simon Kinberg sprak met Collider en gaf aan of we nog meer R-rated X-Men films mogen verwachten.

Bekijk de afbeelding
"Ik denk dat er enkele verhalen zijn die R-rated zouden kunnen zijn. Ik weet niet welke dat zijn, maar ik denk dat de doorlopende X-Men films hun eige toon moeten hebben, een meer "operatic tone." Het is dramatischer, het is meer PG-13. X-Force zou volgens mij R-rated kunnen zijn, en wie weet."

Tegenover Slashfilm zei hij het volgende: "Ik denk dat we bij iedere film een verhaal bedenken en daarna uitvogelen welke requirements het verhaal nodig heeft. Als die requirements R-rated zijn, dan wordt het R-rated."

Bekijk de afbeelding
Uiteraard wordt ook het vervolg op Deadpool R-rated en naar verluidt kijkt producent en hoofdrolspeler Ryan Reynolds uit naar een stevige X-Force film. Deadpool 2 van regisseur David Leitch lijkt de eerstvolgende R-rated X-Men film te zijn. Deze verschijnt mogelijk in maart 2018.

En hieronder nog wat R-rated geschreeuw van Jackman!




NieuwsFilm

meest populair