'The Batman' wordt helemaal opnieuw geschreven

'The Batman' wordt helemaal opnieuw geschreven

Blijkbaar was het werk van Ben Affleck, Chris Terrio en Geoff Johns niet goed genoeg.

Gisteren was er al het nieuws dat de opnames van The Batman niet voor 2018 van start zouden gaan. Nu is daar iets meer context over: het hele script zou opnieuw geschreven worden. /Film meldt dat alles helemaal opnieuw uitgewerkt gaat worden.

De huidige versie van het script is geschreven door Ben Affleck, Chris Terrio en Geoff Johns. Wat er precies mis was met hun versie is niet zeker en we weten ook niet welke delen eventueel alsnog gebruikt worden. Het is dus goed mogelijk dat Joe Manganiello's Deathstroke uiteindelijk helemaal geen rol krijgt in het project.

The Batman wordt geregisseerd door Matt Reeves, die het zoveel mogelijk naar zijn hand zal willen zetten. Dat werd gisteren ook als reden genoemd voor het uitstel van de opnames, evenals het feit dat Reeves nog altijd druk is met War for the Planet of the Apes.

Duidelijk is dat er achter de schermen bij Warner Bros. en DC Comics zorgvuldig omgegaan wordt met het project. Daarom laat men Reeves rustig aan de slag gaan met de film en wordt die niet gehaast in productie gezet.



NieuwsFilm

meest populair