Amanda Seyfried stiekem getrouwd

Amanda Seyfried stiekem getrouwd

De Mamma Mia!-ster is vorige week zondag in het geheim getrouwd met John Wick-acteur Thomas Sadoski, zo onthult Sadoski in een interview met talkshowhost James Corden.

Actrice Amanda Seyfried (Mamma Mia!, Ted 2) is onlangs getrouwd met haar grote liefde Thomas Sadoski (John Wick: Chapter 2, Wild). De twee zijn vorige week zondag stiekem in het geheim met elkaar getrouwd, zo vertelt manlief Sadoski in The Late Late Show with James Corden.

De 31-jarige Mean Girls-actrice leerde Sadoski begin 2016 kennen op de set van The Last Word en al snel sloegen de vonken over naar elkaar. Vorig jaar september maakte het stel hun verloving bekend en nu zijn de twee tortelduifjes dus daadwerkelijk in het huwelijksbootje gestapt, maar wel zonder de aanwezigheid van hun geliefden.

"We zijn gewoon ergens met z'n tweeën en een trouwambtenaar naar een mooie plek in het land (Amerika, red.) gegaan," zo vertelt Sadoski aan talkshowhost James Corden, "Daar hebben we elkaar het jawoord gegeven. Het was een perfecte dag. Het was werkelijk waar schitterend!" Sadoski blikt dus duidelijk terug op een fantastische huwelijksdag. Ook laat de 40-jarige acteur nog zijn huwelijksring zien aan James Corden en het aanwezige publiek.

Het geluk kan overigens niet op voor het pasgetrouwde stel, want ook staat er een gezinsuitbreiding op de planning. Seyfried en Sadoski maakten namelijk vorig jaar november bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Wat kan de liefde toch mooi zijn... Hieronder kun je het desbetreffende fragment uit het interview terugkijken!



NieuwsFilm

meest populair