'Deadpool 2' minder absurd dan teaser

'Deadpool 2' minder absurd dan teaser

En er komen meer obscure personages.

Met Logan bracht Fox ons meteen een teaser voor Deadpool 2. Het was een geinige teaser, maar fans hoeven volgens scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick niet te verwachten dat de film net zo absurd wordt. Afgezien daarvan blijkt dat er een aantal obscure X-Men personages in de film te zien zullen zijn.

Eerst echter de humor in de film. Scenarioschrijvers Reese en Wernick vertelden tegenover ComingSoon dat de teaser iets absurder is dan de film zelf wordt. "Als je kijkt naar het plot, een onschuldige man achterlaten terwijl hij zich probeert om te kleden, is dat iets dat niet in de film zou passen. Het past niet in de logica van de film denken we, maar Deadpool biedt ons altijd de kans om de regels te verbreken. We dachten gewoon, laten we een geinige short maken met iets dat Deadpool niet zal overkomen. We willen ons niet aan bepaalde regels houden met Deadpool. Zelfs de toon kan absurd zijn, als wij dat grappig vinden. En precies dat was ons plan met de short."

Verder laat het duo aan Latino Review weten dat er wat obscure personages een rol krijgen. Dat was in de eerste film al Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en in dit vervolg komen er meer van dat soort mutanten. "Goed, Cable en Domino kregen natuurlijk de meeste aandacht," aldus het duo. "Maar er zijn absoluut ook obscure personages die mensen kennen of in elk geval de diehard fans, die in de film te zien zijn. Maar centraal blijft de gekheid die Deadpool zelf is staan."

Binnenkort mogen we een aankondiging verwachten over de rol van Cable. Van Domino weten we nu dat actrice Zazie Beetz de rol mag spelen en naast Ryan Reynolds speelt. Deadpool 2 staat gepland voor release in januari 2018.



NieuwsFilm

meest populair