Walt Disney Pictures aast op 'Avengers'-achtig script 'Princesses'

Walt Disney Pictures aast op 'Avengers'-achtig script 'Princesses'

Ook hebben ze meteen een regisseur klaar staan.

Schrijver/regisseur Nir Paniry, die vertegenwoordigd wordt door Paradigm, heeft een scenario geschreven dat momenteel het middelpunt is van een biedoorlog. We hebben het over Princesses, een verhaal dat omschreven wordt als een soort Avengers-avontuur, maar dan met een groep heroïsche heldinnen.

Waar het verhaal exact om draait is niet onthuld door The Tracking Board. De website bericht dat verschillende studio's achter het scenario aan zitten. Een grote speler is Walt Disney Pictures. Met de vele sprookjesverhalen in aantocht, waarvan live-action-verfilmingen komen, is dat zo gek nog niet. Ook helpt het dat Beauty and the Beast het momenteel zeer goed doet aan de kassa.

Mocht Disney het schrijfwerk van Paniry binnenhalen, dan hebben ze ook meteen een regisseur paraat staan die de onderneming onder handen neemt: Joachim Rønning. Samen met Espen Sandberg werkte hij de afgelopen jaren druk aan het nieuwste deel in de Pirates of the Caribbean-serie, Dead Men Tell No Tales / Salazar's Revenge. Eveneens een productie van distributeur Disney. Wie Princesses ook binnen zal halen, Grey Matter treedt in ieder geval op als producent.



NieuwsFilm

meest populair