Nog een Spider-Man spin-off: Silver Sable en Black Cat

Nog een Spider-Man spin-off: Silver Sable en Black Cat

Een Spider-Verse is in de maak.

Volgens The Hollywood Reporter werkt Sony Pictures naast Venom aan nog een Spider-Man spin-off. Dit project zou zich gaan focussen op vrouwelijke personages uit het "Spider-Man universum", namelijk Black Cat en Silver Sable.

Volgens THR heeft Sony een schrijver aangetrokken om Lisa Joy-Nolans eerdere script te herschrijven. Dit zou Chris Yost zijn, de man achter de verhalen van Thor: The Dark World en het nog te verschijnen Thor: Ragnarok. Yost is ook mede verantwoordelijk voor het bedenken van het personage X-23, onlangs nog te zien in Logan.

Silver Sable verscheen voor het eerste in The Amazing Spider-Man #265 uit 1985. Ze komt uit het fictieve Europese land Symkaria en is een zeer getrainde huurmoordenaar en ze wordt op den duur de leider van het team Wild Pack. Black Cat a.k.a. Felicia Hardy debuteerde in The Amazing Spider-Man #149 uit 1979. Ze is een gespecialiseerde inbreker met manipulerende krachten en ze bezorgt pech aan de mensen om haar heen.

Kortom: Sony gaat werk maken van een "Spider-Verse" dat losstaat van het Marvel Cinematic Universe, waarin Spinnemans zelf te zien is.



NieuwsFilm

meest populair