Donald Trump en Emma Thompson samen op date?

Thompson onthult in een grappig interview op de Zweedse televisie dat Trump haar ooit op date mee heeft gevraagd.

Actrice Emma Thompson (Bridget Jones's Baby, Saving Mr. Banks) heeft tijdens een interview bij de Zweedse talkshow SVT onthuld dat zij in de jaren '90 weleens door Donald Trump is benaderd voor een date, vlak na de echtscheiding met haar toenmalige partner; filmregisseur Kenneth Branagh (Cinderella, Thor).

Volgens Thompson belde de steenrijke zakenman haar onverwachts op tijdens de opnames van Primary Colors (1998). Trump zou de latere Nanny McPhee-vertolkster uitgenodigd hebben in zijn riante stulpje, de enige echte Trump Tower. Ook zou Trump haar hebben gevraagd om ergens een vorkje met hem te gaan prikken. Thompsons antwoord op het vriendelijke verzoek van Trump was "nee". Thompson vertelt in het interview ook dat zij en Trump elkaar nog nooit hadden ontmoet voor Trumps belletje.

Toch zal de 57-jarige Britse actrice en scenarioschrijfster vast niet treuren om de beslissing die ze toentertijd heeft genomen, aangezien Thompson een uitgesproken tegenstander is van Trumps politieke beleid. Daarnaast is Thompson op het moment hartstikke gelukkig met haar huidige partner Greg Wise, acteur en producent van beroep. En ook Trump is sinds 2005 gelukkig getrouwd met zijn vrouw Melania, de huidige First Lady van de Verenigde Staten dus.

Toch grapt Thomspon nog wel in de Zweedse talkshow waar zij te gast was dat haar eventuele relatie met Trump wel zou hebben gezorgd voor "vele, spannende verhalen". Momenteel is Thompson te zien als de levende theepot Mrs. Potts in Disney's live-action remake van het klassieke sprookje van Beauty and the Beast.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair