Frances McDormand in red-band trailer 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'

Frances McDormand in red-band trailer 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'

In de nieuwste film van Martin McDonagh wil ze haar dochters verkrachtingsmoord oplossen.

Martin McDonagh (In Bruges, Seven Psychopaths) schenkt ons eindelijk een eerste blik op zijn nieuwste film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri dankzij de onderstaande trailer. In de hoofdrol van het drama, dat ook deels een zwarte komedie is, treffen we Frances McDormand (Fargo) aan als een nogal nijdige moeder met een grote mond.

Daar heeft ze alle reden toe, want de 50-jarige Mildred Hayes is haar dochter kwijt en zal haar nooit meer terugzien. Ze is namelijk verkracht en vermoord en het onderzoek van de plaatselijke autoriteiten schiet van geen meter op. Om de politie te stimuleren richt ze zich op sheriff Bill Willoughby (Woody Harrelson). Middels een drietal billboards tracht ze zijn aandacht te krijgen en schot in de verkrachtings/moordzaak te krijgen. Enigszins verrassend beginnen de bewoners van het stadje zich tegen haar te keren.



Voor Three Billboards heeft McDonagh een aardige cast weten te strikken, die naast McDormand en Harrelson ook uit de volgende namen bestaat: Sam Rockwell, Peter Dinklage, Abbie Cornish en John Hawkes. Ondanks de bovenstaande bewegende beelden, en de poster die je hier beneden terugvindt, is er nog geen releasedatum voor McDonagh's schrijf/regieklus. Filmkijkers die hier enthousiast van worden zullen dus even nog geduld moet hebben.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair