Algemeen

Gerucht: 'Venom' start Sony's R-rated superheldenfranchise

De film valt in het genre "Action/Horror/Sci-fi".

door Bram de Groot om 15:03 in Algemeen
Eerder deze maand kondigde Sony Pictures de Spider-Man spin-off Venom aan. Niet veel later verscheen het gerucht dat de studio ook werkt aan spin-off rond de personages Black Cat en Silver Sable. Volgens Collider wil de studio aan zijn eigen, mogelijk R-rated, superhelden-universum lanceren.

Waarschijnlijk met een schuin oog kijkend naar het succes van 20th Century Fox met de goed ontvangen X-Men spin-offs Deadpool en Logan, hoopt Sony weer schot te krijgen in hun Marvel-belangen. De website My Entertainment World meldt dat de opnames voor Venom in de herfst aanvangen en dat de film in het genre "Action/Horror/Sci-fi" valt.

Collider vult het bericht aan met het gerucht dat de slechterikenfilm R-rated wordt en dat deze daadwerkelijk een eigen filmuniversum moet starten. Deze zou volkomen los komen te staan van het huidige Marvel Cinematic Universe waarin Spider-Man zelf wel te zien is.

Op dit moment is er nog geen cast aangetrokken en een regisseur moet ook nog gevonden worden. Sony heeft met Scott Rosenberg & Jeff Pinkner wel de schrijvers aangesteld en een releasedatum is eveneens bekend: 5 oktober 2018.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Venom verdient screen time, maak er wat leuks van.

Sunspot

Avatar

Hopen maa rdat het echt R-rated wordt, vooral gezien het Venom is, kan bruut worden :D

Robbepost

Avatar

Eindelijk R-rated aunt May film!

Mav Damian

Avatar

Begrijpelijk en ook te verwachten. Venom is een karakter dat een R-rated film verdient.

rainking

Avatar

Robbepost
Eindelijk R-rated aunt May film!

Ja, gaan ze eindelijk Trouble verfilmen!?

geertvdheide

Avatar

Tja. Sony heeft eigenlijk al haar kans gehad met Venom, en die hebben ze verbrast. Kijkend naar alles wat Sony de afgelopen jaren heeft uitgebracht, is het niet veel soeps. Ze lijken flink de weg kwijt en het hangt van slechte beslissingen in elkaar, waardoor mijn vertrouwen erg laag is dat ze nu ineens iets goeds zouden doen met Venom.

Zeker zonder Spider-Man erbij. Er zijn wel stripverhalen met Venom en zonder Spider-Man, maar Spider-Man speelt altijd wel een belangrijke rol in de historie en motivatie van het karakter.

Daarnaast is er kans dat Sony deze plannen opklopt om potentiële kopers van hun filmdivisie aan te spreken. Het zou goed kunnen dat Sony de boel in de uitverkoop zet in de komende jaren. Ze hebben nu eigenlijk alleen de Bond-films als grote publiekstrekkers, maar de opbrengsten daarvan gaan grotendeels naar de andere rechthebbenden, Daniel Craig doet moeilijk, en er komt slechts eens per 3+ jaar een Bond-film. Daar kunnen ze niet op draaien en de meeste andere kansen hebben ze verkwanseld met zinloze controverses en middelmatigheid.

Ik zou Venom het liefst naar Marvel zien gaan, samen met de andere Spider-Man villians. Sony Pictures zou de filmfans volgens mij een plezier doen door de toko te sluiten, tenzij ze nog rap een miraculeuze opleving kunnen realiseren (wat ik niet zie gebeuren).

ntt

Avatar

Slechterik?? Antiheld bedoel je. ;)

Vindt t een gemiste kans van Sony, en ben ook als de dood dat het to much, to late!! wordt Smiley face

Henkjjeee

Avatar

Venom met een vleugje Carnage?

Thiver

Avatar

En ik maar denken dat die sukkels van Sony eindelijk hun lesje hadden geleerd...

Akke Moeka Hara

Avatar

Venom hoort dan ook echt wel een baan als porno acteur te hebben, als dit toch r-rated is.
Hij is geen krantenjongen ofzo.

NieuwsFilm