Gerucht: 'Venom' start Sony's R-rated superheldenfranchise

Gerucht: 'Venom' start Sony's R-rated superheldenfranchise

De film valt in het genre "Action/Horror/Sci-fi".

Eerder deze maand kondigde Sony Pictures de Spider-Man spin-off Venom aan. Niet veel later verscheen het gerucht dat de studio ook werkt aan spin-off rond de personages Black Cat en Silver Sable. Volgens Collider wil de studio aan zijn eigen, mogelijk R-rated, superhelden-universum lanceren.

Waarschijnlijk met een schuin oog kijkend naar het succes van 20th Century Fox met de goed ontvangen X-Men spin-offs Deadpool en Logan, hoopt Sony weer schot te krijgen in hun Marvel-belangen. De website My Entertainment World meldt dat de opnames voor Venom in de herfst aanvangen en dat de film in het genre "Action/Horror/Sci-fi" valt.

Collider vult het bericht aan met het gerucht dat de slechterikenfilm R-rated wordt en dat deze daadwerkelijk een eigen filmuniversum moet starten. Deze zou volkomen los komen te staan van het huidige Marvel Cinematic Universe waarin Spider-Man zelf wel te zien is.

Op dit moment is er nog geen cast aangetrokken en een regisseur moet ook nog gevonden worden. Sony heeft met Scott Rosenberg & Jeff Pinkner wel de schrijvers aangesteld en een releasedatum is eveneens bekend: 5 oktober 2018.



NieuwsFilm

meest populair