'Terminator: Genisys'-vervolg nu officieel van de baan

'Terminator: Genisys'-vervolg nu officieel van de baan

Toch brengt 2017 groot nieuws rond de franchise...

Het zat er al enige tijd aan te komen, maar nu is het definitief bevestigd. Het geplande vervolg op Terminator: Genisys is nu officieel van de baan. Paramount Pictures had dat vervolg gepland voor juni 2018, maar die film gaat er dus niet komen. De film bracht daarvoor simpelweg te weinig op aan de box office: met een budget van 155 miljoen dollar, was de wereldwijde verdienste slechts 440,5 miljoen dollar.

Wat dit precies gaat betekenen voor de toekomst van de franchise is niet bekend. Paramount zou binnenkort een grote aankondiging doen rond de franchise, zodat het de rechten in handen kan houden. Tegelijk weten we dat James Cameron samen met regisseur Tim Miller werkt aan een reboot voor 2019.

De Terminator-franchise verkeert al een paar jaar in zwaar weer. Eerst mislukte reboot Terminator Salvation en later dus ook Genisys. Nu schijnt ook acteur Arnold Schwarzenegger er geen zin meer in te hebben en gezegd te hebben dat hij niet meer terug wil keren voor de rol van de beroemde T-800.



NieuwsFilm

meest populair