De oorlog barst los in volledige trailer 'War for the Planet of the Apes'!!

De oorlog barst los in volledige trailer 'War for the Planet of the Apes'!!

Na Rise en Dawn is het nu War!

In Rise of the Planet of the Apes werd de aap Ceasar geïntroduceerd en zagen we hoe hij zich na een veldslag met de mensen terugtrok in een oerwoud. In Dawn of the Planet of the Apes heeft Ceasar zijn koninkrijk opgebouwd, maar deze wordt bruut verstoord als ze weer in contact komen met de mensheid. In het dit jaar te verschijnen War for the Planet of the Apes volgt de vermoedelijk alles bepalende clash en zal de Apenplaneet daadwerkelijk een realiteit worden. Hieronder de nieuwe trailer!


In War is het opnieuw Andy Serkis die de aap Caesar speelt middels motion-capture. Ook dit keer geen terugkerende menselijke gezichten. Caesars voornaamste tegenstander het personage Colonel, gespeeld door Woody Harrelson. Andere menselijke personages zijn Preacher (Gabriel Chavarria), Nova (Amiah Miller) en Boyle (Chad Rook).

Caesar laat zich uiteraard weer omringen met de nodige volgers, zoals Maurice (Karin Konoval), Rocket (Terry Notary), Cornelia (Judy Greer), Blue Eyes (Max Lloyd-Jones), Winter (Aleks Paunovic) en Spear (Alessandro Juliani). Ook is er de "Bad Ape", ge-mocapt door Steve Zahn.

De twee voorgaande films werden sterk ontvangen en brachten $481,0 miljoen en $710,6 miljoen op bij een gezamenlijk productiebudget van $263 miljoen. De film van Matt Reeves (The Batman) draait vanaf 13 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair