Gave banners 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Gave banners 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Star-Lord, Groot, Rocket, Gamora en Drax schitteren op hun eigen banners.

Er zijn een aantal groovy banners vrijgegeven voor James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 2. Daarop zijn onze favoriete intergalactische a-holes te zien. De Marvel-film volgt hen een paar maanden na de gebeurtenissen in de eerste film. De Guardians worstelen om hun nieuwe familie bijeen te houden en proberen tegelijk de geheimen achter de vader van Peter Quill (Chris Pratt) te ontrafelen.

Star-Lord


Peter Quill heeft het niet gemakkelijk als beroemdheid. Hij voelt zich de leider van de Guardians of the Galaxy, maar is daar niet heel goed in. Het mysterie achter waarom hij een Infinity Stone kon vasthouden staat centraal in deze film. En ondanks dat Guardians 2 niet direct leidt tot Avengers: Infinity War, vermoeden we dat de gebeurtenissen in deze film daar wel mee te maken hebben.

Bekijk de afbeelding
Rocket & Baby Groot

Op deze banner zien we Rocket (Bradley Cooper) en Baby Groot (Vin Diesel). Waar we in de eerste film zagen dat het Rocket was die op de schouder van Groot stond, is die rol nu omgedraaid. Het duo werkt nog altijd samen en Rocket zou eigenlijk een soort vaderfiguur moeten zijn voor Groot. Maar die rol schijnt hij behoorlijk slecht te vervullen en Groot maakt het ook moeilijk door een koppig kereltje te zijn.

Bekijk de afbeelding
Gamora

Ze staat er helemaal op, Zoe Saldana's personage, Gamora. De begon als adoptiedochter van Thanos, maar besloot het op te nemen voor onschuldige mensen. Daar slaagt ze prima in, maar in deze nieuwe film komt ook de band met haar zus Nebula (Karen Gillan) centraal te staan.

Bekijk de afbeelding
Drax

De laatste banner is van Drax (Dave Bautista), die er vrede mee heeft zijn vrouw en kind kwijt te zijn geraakt. Dat vooral omdat hij een gelijke vindt in de ongelofelijk naïeve Mantis (Pom Klementieff).

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair