Aubrey Plaza slaat door in 'Ingrid Goes West' teaser

Aubrey Plaza slaat door in 'Ingrid Goes West' teaser

Samen met Elizabeth Olsen in de eerste Red Band trailer van de indiekomedie.

Aubrey Plaza (Parks & Recreation, Dirty Grandpa, Mike and Dave Need Wedding Dates) draait door in de eerste teaser voor indiekomedie Ingrid Goes West, waarna ze bevriend raakt met Elizabeth Olsen (Captain America: Civil War, Godzilla, Martha Marcy May Marlene). De teaser geeft nog weinig weg van het verhaal, maar licht wel alvast een tipje van de sluier op van de krankzinnigheid in de film:



Nadat haar moeder is overleden en Ingrid Thorburn een aantal stappen terug heeft gedaan in het leven, wat ze zichzelf heeft aangedaan, ontsnapt ze aan haar saaie bestaan door naar het Westen te trekken. Om daar aan te pappen met haar Instagram obsessie, Taylor Sloane, een bekendheid om het bekend zijn in Los Angeles. Deze twee onwaarschijnlijke vrienden krijgen al snel een band, waardoor de façade die beider levens zijn doorgeprikt begint te worden, met komische resultaat.

Ingrid Goes West ging in januari op het Sundance Film Festival in wereldpremière en krijgt in augustus een landelijke release in de VS. Wanneer de film eventueel in Nederland kom te draaien is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair