Troebele toekomst Captain America en Iron Man na 'Avengers 4'

Troebele toekomst Captain America en Iron Man na 'Avengers 4'

Vaarwel aanstaande?

Ondertussen hebben we Chris Evans al heel wat keren gezien als Captain America. Hij dook namelijk op in maar liefst vijf films en had ook nog twee cameo's. Zijn contract met Marvel zou er bijna opzitten en - ondanks de eerdere berichten - lijkt hij erg te twijfelen over een langer aanblijven.

"Ik zou liegen als het niet moeilijk voor me zou zijn. Maar het hoort erbij om de fakkel over te dragen. Niets is eeuwig," aldus Evans tegenover USA Today over het eventueel vaarwel zeggen tegen het Marvel Cinematic Universe. "Naast dat het soms jammer is, is het ook mooi. Ik heb een geweldige tijd gehad. Superhelden zijn op nieuw uit te vinden entiteiten, zoals Batman en zelfs James Bond. Deze films vinden nieuwe incarnaties en nieuwe manieren om het verhaal te vertellen. Daar ben ik helemaal voor. Ze willen echter verder na Avengers 4. Het is aan hen. Met een rechte rug loop ik weg, zonder spijt en eeuwige dankbaarheid."

Ook over een mogelijk vertrek van Robert Downey Jr. zei Evans iets opvallends: "Downey is veel dichterbij het moment waarop hij mogelijk afscheid neemt. En ik weet niet hoe je Downey zou moeten vervangen als Tony Stark. Ik weet niet wie dat zou moeten doen."

Het lijkt er steeds meer op dat we Evans en Downey Jr. na Avengers 4 niet meer terug zien keren. De eerstvolgende film waarin Evans' Captain America volop in actie te zien is, is waarschijnlijk Avengers: Infinity War (2018). Downey's Iron Man is ook te zien in het deze zomer te verschijnen Spider-Man: Homecoming.



NieuwsFilm

meest populair