Vier Batman-films in 2019?

Vier Batman-films in 2019?

En nog veel meer geruchten rond de DC-films.

Vooralsnog is er geen of weinig bewijs aan te voeren of onderstaande klopt, maar op Reddit is een bericht verschenen met de kop 'DCEU Leaks'. Volgens het bericht plant Warner Bros. voor 2019 maar liefst vier films rond Batman. Dit zou onderdeel zijn van de festiviteiten rond de 80-jarige verjaardag van het bekende DC-personage.

Hieronder een overzicht van alle punten uit het bericht:

- De volgende films zouden in 2019 moeten verschijnen: Gotham City Sirens (rond valentijnsdag), Nightwing (in het Memorial Day weekend), Batgirl (augustus) en The Batman (november).

- In The Batman is Deathstroke gewoon te zien als de belangrijkste slechterik. Regisseur Matt Reeves wil de film grootschaliger maken, met de Bat-familie en de meeste Batman-schurken.

- Grant Wilson zou mogelijk de slechterik worden in Nightwing. Hij zou worden ingehuurd door Roland Desmond om alle maffiabazen in Blüdhaven uit te schakelen.

Suicide Squad 2 of Dark Universe zal waarschijnlijk de eerdere datum van Aquaman overnemen.

- Mel Gibson is niet meer in gesprek voor Suicide Squad 2. Jaume Collet-Serra en Ruben Fleischer zouden de favorieten zijn. Margot Robbie's Harley Quinn wordt vervangen door Killer Frost.

- Het script van Dark Universe wordt op dit moment herschreven. Guillermo Del Toro's eerdere versie wordt nu geplaatst binnen het DC Extended Universe. Doug Liman zou mogelijk al deze zomer starten met de opnames.

- Ook in 2020 moet vier DC-films verschijnen. Warner wil vanaf dan twee grote en twee kleine films per jaar laten verschijnen.

- Jonathan Levine is in beeld om The Flash te regisseren. De film moet in 2020 verschijnen.

- Matthew Vaughn schrijft ook het script van Man of Steel 2 als hij in de regiestoel plaatsneemt.

Een hoop geruchten... Het is te hopen dat Warner Bros. binnenkort eens duidelijkheid geeft over alle verhalen die er rondzingen over het veel besproken en ambitieuze DC-filmuniversum.



NieuwsFilm

meest populair